22-24 Mai 2009 - o noua editie a festivalului Delahoya

18 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

S-a fixat data pentru editia 2009 a festivalului Delahoya: 22-24 mai. Mai multe amanunte despre traditionalul festival care are loc anual in Cluj Napoca vor fi furnizate pe parcurs.

Poze de la Delahoya 2008 puteti vedea AICI si AICI.

Editia de la anul a traditionalului festival se va desfasura intr-o locatie noua si va cuprinde mai multe elemente inedite.

"Tocmai am fixat perioada de desfasurare a celui mai vechi festival de muzica electronica din Romania. Astfel, Delahoya 2009 se va desfasura intre 22 si 24 mai. Pot sa va mai spun acum ca vor fi mai multe schimbari si elemente noi in editia ce va urma. La capitolul schimbari va fi in primul rand schimbarea locatiei (o locatie mai centrala decat aeroportul si care e conectata foarte bine la reteaua de transport in comun), mai este vorba de desfasurarea scenei cu DJ-i intr-un cort mare si incalzit pentru a elimina pentru totdeauna problema meteorologica, iar la capitolul elemente noi, vor exista diverse manifestari si pe perioada zilei intr-o zona special amenajata. Vom reveni desigur cu amanunte", spune Horace Dan D.



Popup detector