11 Octombrie - Sunrise deschide sezonul de petreceri pentru aceasta toamna

23 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Pascal F.E.O.S., Chris Wood si Domenico D'Agnelli vor mixa in clubul Kristal Glam din Bucuresti, pe data de 11 octombrie. Cu aceasta ocazie, Sunrise deschide si un nou sezon de evenimente ce vor avea loc in clubul din Floreasca.

Dupa ce in aceasta vara au bifat unul dintre cele mai asteptate evenimente (Sunwaves 4), colaborarea dintre Sunrise si Kristal Glam Club se prelungeste si pe parcursul restului de an 2008.

Intrucat clubul Session s-a inchis (detalii AICI), majoritatea evenimentelor Sunrise vor avea loc in clubul Kristal Glam. Primul dintre ele va avea loc sambata, 11 octombrie, cu Pascal F.E.O.S., Chris Wood si Domenico D'Agnelli la pupitru. De proiectiile video se va ocupa Cote.

Agentia Sunrise a deschis un birou operational si in Frankfurt, Germania. Pentru aceasta toamna, Sunrise mai "coace" la foc mic un M_Nus Night pe data de 24 octombri (in Kristal Club) cu Troy Pierce si JPLS de la M_Nus Records si DJ-ii romani Herodot si El Cezere. Pe 7 noiembrie va reveni in Bucuresti Marco Carola, urmand apoi trei week end-uri consecutive cu DJ Sneak, Zip si Luciano.

Mai jos gasiti doua filmulete cu Pascal F.E.O.S. din clubul Session:








Popup detector