11 DJ-i romani vor mixa la Creamfields Romania

15 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Pe 2 august, plaja Adras din Saturn va fi locul de desfasurare a primei editii de Creamfields in Romania. Pe langa artistii straini deja confirmati, Creamfields Romania gazduieste si 11 DJi romani.

Adrian Eftimie, Vali Barbulescu, Raoul Russu, Dan Ene, Funky, Zero, Emil Lassaria, Dorroo, GIC, Almud si Proof sunt DJii romani care vor mixa la Creamfields Romania.

CREAMFIELDS este singurul festival de muzica dance si muzica electronica in aer liber si care se bucura de succes in 13 tari de pe trei continente. Acesta se desfasoara intr-o singura zi si dureaza aproximativ 15 ore, fiind practic un maraton al celor mai in voga trupe si DJ ai momentului precum si al celor mai cunoscute hituri de gen. Prima editie CREAMFIELDS a avut loc in Anglia, in 1998, la Winchester, apoi la Liverpool si Daresbury - Cheshire. Din 2001 CREAMFIELDS devine un festival de talie mondiala bucurandu-se de un imens succes in Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Spania, Portugalia, Cehia, Polonia, Rusia, Turcia, Mexic, Argentina, Brazilia si Chile. In iunie 2000 s-a lansat Creamfields Irlanda si Creamfields Belgia, iar Creamfields Argentina a devenit cel mai mare One Day din America de Sud, atragand peste 60.000 de spectatori.


Popup detector