10 ani de cariera pentru Sensor

17 Iunie 2009 Saint BeatFactor

10 ani de cariera pentru Sensor
TAGS:
sensor  party  aniversare 

10 ani de evenimente. 10 ani conceptuali. 10 ani de piese. 10 ani de concerte extrasenzoriale si fascinante. 10 ani de colaborari cu cele mai importante teatre din tara. 10 ani de show-uri precum Sakadat. 10 ani de muzica. 10 ani de SENSOR.

Joi, 18 iunie 2009, la Music Club, vom sarbatori 10 ani de Sensor printr-un concert care va uni atat latura electronica, cat si cea acustica. Nu vor lipsi nici instrumentele de percutie neconventionale care au caracterizat show-urile trupei inca de la inceput.

Cei 10 ani de activitate muzicala se vor materializa si intr-un disc promotional care se va distribui impreuna cu revista Sunete, in peste 3000 de exemplare. Revista va putea fi cumparata la pretul de 15 lei, impreuna cu CD-ul Sensor .

Albumul se numeste Best, Unreleased si contine piese care nu au fost lansate pana in acest moment si au fost produse in ultimii 10 ani, cat si piese foarte cunoscute, precum Help Yourself sau 5 minute.

De asemenea, pe acest disc este inclusa si "La dragoste nu se poate", cea mai recenta productie Sensor , difuzata deja pe radiourile din Romania.

Concertul va incepe la ora 21:00, iar intrarea la eveniment va fi de 30 lei. In acest pret primiti si revista Sunete, impreuna cu CD-ul Sensor Best, Unreleased.

Sensor inseamna Paul Ilea (producator, electronics, percutie si vocal) si Alexandru Negara (percutie, scratch si clarinet).

De-a lungul timpului, proiectul Sensor a colaborat cu o multime de artisti, atat pentru albume, cat si pentru concertele live, componenta trupei schimbandu-se in functie de necesitati.

Pentru concertul din data de 18 iunie, componenta trupei va fi formata din Paul, Alexandru, Andrei, Cosmin si Sergiu. Tobe, percutii, electronice, clarinet si o multime de alte delicii muzicale pe care va trebui sa le descoperiti singuri joi seara, la Music Club.

In dimineata zilei de 18 iunie, trupa Sensor va fi prezenta la Neata cu Razvan si Dani, unde vor prezenta cel mai recent videoclip, pentru piesa La dragoste nu se poate. Incepand de miercuri, 17 iunie, videoclipul poate fi vazut pe kultradio.ro (in premiera pe internet) si pe Music Channel.
Sursa: PR Sensor


Popup detector