10 ani de Finger Lickin' la Bucuresti

16 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

10 ani de Finger Lickin'. Istoria se scrie acum si la Bucuresti si, unde altundeva, daca nu in locul care si-a pus poate cel mai mult amprenta asupra scenei de muzica electronica din capitala si, de ce nu, din tara - Studio Martin. Evenimentul are loc pe data de 27 decembrie cu Soul Of Man, Gojira, D-Laid si Tomasan.

Soul Of Man sunt Justin Rushmore si Jem Panufnik, cei doi fiind responsabili pentru infiintarea celebrului label Finger Lickin', 'the most influential breaks label around', cum il caracteriza Pete Tong in emisiunea Essential Mix. Cu o istorie de peste 20 de ani in muzica, cei doi dau dovada de o maturitate in sunet si o selectie geniala a pieselor, ceea ce face acturile Soul Of Man speciale fiind seturile lor eclectice, care pastreaza o amprenta inconfundabila: funkiness.

In anul 1997 a fost lansat primul release marca Soul Of Man, si acesta era doar inceputul. Un an mai tarziu, lua fiinta Finger Lickin', in tot acest timp labelul ajungand un adevarat brand international si un 'must have' in geanta oricarui DJ. Cifrele vorbesc de la sine: peste un sfert de milion de vinyl-uri vandute, peste 150.000 de albume si recentul release cu numarul 100. De asemenea, brandul Finger Lickin' este castigator al premiului 'Best Label' la absolut fiecare editie Breakspoll - International Breakbeat Awards, de la infiintarea acestora in 2003, precum si al multor alte categorii, cum ar fi 'Best Producer', 'Best Album', 'Best DJ' si 'Best Remix'.

Luna cadourilor ne aduce una din cele mai placute surprize ale sfarsitului de an. In luna in care Studio Martin aniverseaza al 15-lea an din existenta sa, vino sa sarbatorim 10 ani de breakbeat, 10 ani de funk, 10 ani de muzica, 10 ani de Finger Lickin', alaturi de Soul Of Man in premiera in Romania, Gojira, D-Laid si Tomasan, sambata, 27 decembrie 2008, in Club Studio Martin, din Bucuresti.

Accesul persoanelor sub 18 ani strict interzis. Evenimentul va incepe la ora 23:00. Intrarea este de 20 RON pana in ora 1:00, 30 RON dupa ora 1:00.

Deja se discuta pe Forumul BF, AICI.


Popup detector