10 ani de Basement Jaxx

11 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Si-au lasat amprenta asupra muzicii house inca din anii 90. Release-uri cat cuprinde, albume bine privite si show-uri de-a dreptul fascinante. In 10 ani, Basement Jaxx s-a identificat cu ce inseamna cu adevarat o trupa de muzica electronica.

In anul 2009, Basement Jaxx a incheiat un deceniu de activitate, dar au si nascut o creatie noua, mai exact cel de-al cincilea album de studio, Scars, la XL Recordings.

"Am inceput cu Remedy si am terminat cu Scars, fapt care e cu adevara amuzant - sa ajungem la "centrul durerii", a declarat Felix Buxton pentru Spinner.com recent, amuzant de alegerea ironica a numelor albumelor. "Tocmai am iesit la lumina, ceea ce e cu adevarat imbucurator, pentru ca in ultimii 10 ani am fost foarte ocupati", a adaugat acesta.

"In America avem Major Lazer, Crookers si Justice. Genul ala de house. Ne simtim putin "tatici" pentru ca noi am creat acest curent. Ceea ce e placut, mai ales cand auzi alti artisti spunand "Nu as fi facut muzica daca nu as fi auzit piese precum Fly Life", a adaugat acesta.


via ITM


Popup detector