[a:rpia:r] party in La Mania - Mamaia

01 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

[a:rpia:r] party in La Mania - Mamaia
TAGS:
RPR  la mania 
Sambata trecuta, 30 august, clubul La Mania din Mamaia si-a inchis portile cu un closing party despre care sase vorbeasca destul timp de acum incolo. Eroii unei nopti extrem de lungi si prelungite si a doua zi au fost Rhadoo, Pedro si Raresh, adica [a:rpia:r].

Petrecerile de club sunt mult mai interesante si intense daca sunt ambalate sub forma unui opening party sau closing party. Nu e o seara de club obisnuita, asa cum nu trebuie sa fie nici invitatii obisnuiti. Dupa ce anul acesta cei din La Mania au rupt gura targului cu un program diversificat (vezi Dandy Jack si Sonja, Cobblestone Jazz sau Jay Haze), decizia ca cei trei romani de la RPR Sound sa fie artistii de la closing party a fost excelenta.

Dupa mai multi ani, La Mania si-a schimbat astazi strategiile de marketing: sunet la fel de bun, personal instruit si mai mult profesionalism, o capacitate mai mare si o aerisire mai buna, fapt pentru care isi merita locul in topurile cluburilor internationale realizate de catre media de specialitate.

Petrecerea in sine a inceput tarziu, dupa ora 01.00, cu Praslea si El Cezere la pupitru. La ora trei clubul era plin ochi, cu cei trei RPR-isti la pupitru.

Un set radical, calculat, dansant si impunator, cel putin in prima parte a noptii. Piese noi, dar si piese mai vechi, release-uri [a:rpia:r] sau in curs de lansare, muzica pe care poti sa o auzi doar la un DJ ca Rhadoo sau Pedro, daca ne raportam la masa de DJi romani.

Despre secretul unui party reusit, RPR Sound sunt cam cei mai in masura sa vorbeasca, atunci cand ne raportam la petreceri din sfera muzicala techno / house. Fiecare dintre ei are povestea lui proprie, fiecare se completeaza cu celalalt (din stanga sau din dreapta sa), fiecare vede muzica electronica diferit si o percepe din punct de vedere creativ altfel; in toata aceasta nebunie ad-hoc, cei trei gasesc o linie comuna care sa ii uneasca si sa ii motiveze sa faca acest lucru impreuna.

Sunt o mandrie nationala si te bucuri cand mergi pe la festivaluri pe afara si reactia unor oameni din domeniu care aud ca esti din Romania este de genul aa, Romania, da, voi ii aveti pe RPR!).

Sambata de pe 30 august a fost cam ultima noapte de clubbing din Mamaia, intaia noapte de razboi din Bucuresti.Popup detector