(Video) Snoop Dogg la Arenele Romane - jump around cu steagul Romaniei

22 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

(Video) Snoop Dogg la Arenele Romane - jump around cu steagul Romaniei
TAGS:
Arenele Romane 
Vinerea trecuta, 19 septembrie, Snoop Dogg a concertat in Bucuresti, la Arenele Romane. Desi racoarea de toamna a inceput sa se simta de cateva zile bune in Bucuresti, Arenele Romane au fost pline pana in jurul orelor 23.00, cand concertul a luat sfarsit.

Snoop Dogg este, inainte de toate, un show man. De aici trebuie sa plecam atunci cand ne decidem daca sa mergem sau nu la un concert cu el. Dupa ce am luat decizia, avem doua variante: mergem fara niciun fel de asteptare (si suntem aproape sigur surprinsi intr-un mod placut), fie mergem cu multe asteptari (si nu plecam dezamagiti). Cam asta s-a intamplat la concertul lui Snoop de vineri seara.

Pe langa cativa intarziati, publicul a fost in mare parte format doar din fani, care probabil asteapta un concert de genul asta de ani buni. Asta se putea vedea si din sutele de maini ridicate in aer la unison, in repetate randuri.

Dupa un intro impresionant, in care a rulat un DVD cu diverse ipostaze in care publicul l-a vazut pe Snoop de-a lungul anilor, rapperul a intrat bine pregatit, cu o armata de alti rapperi si instrumentisti dupa el. A cantat piese vechi, dar si noi, de la Whats My Name la Sensual Seduction. Desi concertul a fost relativ scurt (in jur de o ora), a fost extrem de intens, iar publicul a raspuns intr-un mod surprinzator de bun.

Ultima parte a fost, fireste, apogeul, cand Snoop a luat steagul Romaniei si l-a fluturat de-a lungul scenei, dupa care a imbracat tricoul nationalei; si ca bonus, DJ-ul a pus pentru cateva moment Jump Around de la House of Pain.

Nu au mai fost vestitele blanuri si nici dansatoare (din fericire), Snoop alegand sa fie mai clasic: hanorac larg, blugi si mai largi, ochelari de soare si un microfon personalizat, cu insigna proprie.

Cozile de la bar si sunetul ar putea fi trecute ca singurele minusuri pe care le-a avut acest eveniment. Concertul in sine, insa, s-a strecurat ca o amintire foarte placuta in randul participantilor.

Vezi galeria foto AICI


Popup detector