Massive Attack au concertat la Bucuresti (video si foto)

28 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

In ultima duminica a lunii iunie 2010, pe inserat, cei de la Massive Attack au sustinut cel de-al doilea concert al carierei lor in Romania, in Bucuresti.


Pentru cine nu a fost prezent, evenimentul a avut loc la Zone Arena, in Floreasca, si tot pentru cine nu a fost prezent, a pierdut unul din cele mai bune concerte ale acestei veri, de pana acum.


La fel ca si in urma cu doi ani, in deschidere a concertat Martina Topley Bird, cunoscuta ca vocea de pe primul album Tricky, intitulat Maxinquaie.


Timp de aproximativ o ora si jumatate, cei de la Massive Attack, in frunte cu Robert del Naja si Daddy G (Grantley Marshall), au cantat atat piese de pe cel mai recent album de-al lor, "Heligoland", insa si altele mai vechi, precum Karmacoma sau Teardrop.Show-ul Massive Attack a fost conceput si produs cu un buget de peste 2 milioane de lire sterline de renumitul colectiv United Visual Artists cu care trupa colaboreaza de peste sapte ani. United Visual Artists si-au castigat faima imediat dupa productia video a turneului Massive Attack din 2003 cand au implementat in set-up-ul scenei unul dintre cele mai mari ecrane video pe leduri folosite pana in acel moment, dand nastere unui show unic.


Astfel, pe ecranul urias compus din leduri, din spatele scenei, au derulat, printre jocuri de lumini si efecte, mai multe mesaje, unele subliminale, altele vehemente, citate ale unor personalitati celebre la nivel international, dar si titluri din lumea pseudo-vedetelor autohtone, precum Dan Diaconescu, Mircea Badea sau Bianca Dragusanu. Foarte bine primit de catre public a fost "Iliescu a murit", moment in care participantii au inceput sa strige la unison.


Cateva poze, via bestmusic.ro, puteti vedea la sectiunea POZE.


Popup detector