In sfarsit o petrecere solida like rock

09 Iunie 2010 Create It BeatFactor

Cand eram de-o schioapa si consumam ponderat iesirile in lume, noaptea, dupa fiecare petrecere se parca o betoniera cu melancolii direct in capul asta ce avea sa devina ulterior rezervatie de aspecte interzise. Si cu toate astea, pentru un dans de sambata in intervalul orar 22 – 03 sufeream 4 zile. Intre timp dansul a disparut, socializarea a luat locul dansului in exces si suferintele post party au disparut. Ati prins firul frazei ca eu am uitat total ce voiam sa va relatez?


text: amdraci.ro

Asa! In cazul in care aveai vreun dubiu ca se mai intampla si chestii decente in ceea ce priveste viata de noapte mioritica, e timpul sa ramai surprins. Da nene, sunt si momente in care intr-o poza facuta la o petrecere underground nu surprinzi doar posesori de organ genital masculin in extaz. Unul din aceste momente a avut loc chiar de curand, adica sambata nu stiu cat iunie 2010.

Oricati brasoveni ai intreba, niciunul nu stie sa iti explice exact unde e Cetatea aia. Asta e si motivul pentru care orbul a dat navala in Braila si noi am ajuns din prima in Cetatea Brasovului. Prima bila alba se acorda in parcare si mai ales locurilor de parcare neocupate. Dar stati ca mai am multe sa va povestesc.Ajungem la intrare, suntem dirijati spre zona participantilor care si-au luat bilete de la Diverta, desi coada mai mare era, evident, la poarta unde se platea cash. Mi-au lipit baietii bratara direct pe firele mele virgine de par, am zbierat in gand si am facut cadou sifoniere in 3 canate pline cu carne macra. Pai ce epiderma mea, daca seara incepe cu dureri fizice, vai de capul, urechile si mai ales ochii nostri. Din fericire avea sa fie singurul aspect mai dureros al serii. In rest decenta nene, decenta aia pe care nu am mai vazut-o de pe vremea in care mersul la club era ritual, nu automatism pubertin.


Am fost placut surpins de cele 3 scene, atent aprovizionate cu varietati muzicale, de preturile normale de prin multitudinea de baruri, de lipsa omorului si a cozilor, a baietilor calare pe Luciano si a sprijinitorilor de pahare. Intr-un cuvant tot ce e prezent pe la alte petreceri, mai mult sau mai putin de sub pamant, a lipsit de aici. Acest minus, alaturi de o organizare exemplara si un public matur, dar si decent, au facut din Solid Like Rock #6 genul de petrecere de care avem nevoie cat mai des.Cu performerii nu as vrea sa va invadez campul vizual prea mult. La scena principala Suie Paparude au trezit o multime nedumerita dupa experienta Nico de Transilvania. Dan le Sac si Adam Freeland au incendiat la propriu, dar si la figurat, toata multimea din Cetate. Sa nu credeti ca la celelalte doua scene atmosfera diferea cu mult. Intr-un cuvant, s-a dansa insetat pana la micul dejun, moment ce a coincis cu sosirea organelor de politie.


Imi permit sa inchei povestile despre scurta evadare la Solid Like Rock cu o ultima idee. Evenimente fac toti, petreceri memorabile doar o mica parte din totalitatea celor de fac exces de zel prin invite-uri inutile via Facebook. Voi, in calitate de consumatori, e timpul sa decideti cui acordati banii, increderea si minutele petrecute. Eu de aceasta data nu am regretat, ceea ce va doresc si dumneavoastra!


Popup detector