Hidden Garden in Padurea Paulesti

12 Aprilie 2010 Beat Factor BeatFactor


Despre cum sa ne destrabalam intr-o padure de la marginea orasului, cu muzica buna si lume exagerat de putina. Intr-o zi ploioasa, de primavara, la Hidden Garden.


Ideea unui eveniment in padure pare sa prinda. Dar nu la noi. In Romania oamenii nu mai vor distractie. Vor afirmare. De ce spun asta? Pentru ca m-am trezit la Paulesti, undeva pe la 22:00, in padure la ascultat si digerat. Pasind timid pe poarta, eram cu privirea in stanga si-ndreapta sa vad unde se concentreaza agitatia. Surpriza neplacuta s-a produs cand m-am apropiat de scena, cativa participanti erau in fata scenei, restul in foisoare la o vorba, unii intrau, altii ieseau, desi la intrare erau multe masini, inauntru se auzeau doar bubuielile difuzoarelor.


Vezi POZE de la eveniment


Conditiile meteo nefavorabile au fost principalul factor negativ al evenimentului, la care erau asteptati pe putin 200 de personaje, din apropierea orasului. Desi desfasurarea evenimentului se petrecea intr-o padure de langa Ploiesti, au aparut rand pe rand oameni din Bucuresti, Targoviste si alte localitati apropiate.


Locatia de nota 10 avea toate optiunile de petrecere a timpului liber: inchiriere ATV-uri, paintball, tree climbing, minigolf iar ca sonorizare parca parca lipsea un bass mai puternic; din ce am tras cu ochiul pe pupitru se aflau 3 playere CDJ 1000MK3, vreo 8 difuzoare, generatoare, tot ce trebuie pentru a asigura un sunet bun.


Piuk @ Hidden Garden (5 aprilie 2010 - Padurea Paulesti) by PiukDaca nu e fita, servire la o simpla pocnire din degete, bere scumpa si preturi exagerate, nu e distractie. Daca esti baiat si nu esti la camasa si pantofi, daca esti fata si nu te prezinti pe tocuri, daca nu ai un grupulet de prieteni cu care sa vorbesti in loc sa intelegi ce se petrece acolo, daca nu ne facem poze dubioase la club, daca nu suntem pusi pe distractie, se pierde tot farmecul unei iesiri. In viziunea multora.


Dirty Pusherman @ Hidden Garden (5 aprilie 2010 - Padurea Paulesti) by DirtyPusherman


Baietii au facut treaba buna. Organizarea era gata inca de la ora 20:00 asa cum scrisesera pe afis, scena foarte misto impodobita, cu lumini difuze care nu-ti rupeau ochii, sonorizare excelenta insa se pare ca ceva nu a mers cum trebuie pentru ei. Sa fi fost ploaia cea care i-a dat la intors, sa fi fost locatia si conceptul de ‘aer liber’…cert este ca dupa eveniment am ramas toti cu intrebari la care nu am gasit raspunsul nici acum.


text: Andu SimionPopup detector