Foto: Basement Jaxx, Moderat si Aeroplane au concertat la Arenele Romane

29 Iunie 2009 Beat Factor BeatFactor

Basement Jaxx, Moderat si Aeroplane au concertat sambata trecuta, 27 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul unui eveniment The Mission. In deschidere au mixat Tom Wilson si TRG. Locatia a fost aproape plina, iar evenimentul poate primi cu usurinta titlul de evenimentul lunii.


Dupa deschiderea lui Tom Wilson si TRG, Moderat au fost primii care au urcat pe scena. Se pare ca tot hype-ul, marketing-ul si aliura mainstream cu care Apparat, Modeselektor si VJ-ul Pfadfinderai au fost impodobiti, au dat roade, nu doar cantitativ, ci si calitativ. Artistii nemti au adus la Bucuresti show-ul Moderat cu care au facut (si inca fac) inconjurul lumii, un spectacol de lumini, visuals-uri de exceptie, dar in primul rand, o muzica fresh, diversificata si plina de substanta. De la piese electronica la dubstep, electro, techno, show-ul Moderat a fost cu siguranta cea mai bine primita reprezentatie.


Basement Jaxx au venit cu un show live, umpland scena de solisti, soliste si instrumentisti. Felix Buxton si Simon Ratcliffe, cei doi membri ai trupei, au stat in spatele scenei, "coordonand" intregul show, in timp ce trupa Beach Boys Band cu care au venit, au cantat si dansat, intretinand atmosfera. S-a auzit multa muzica vesela, de dans, plecand de la muzica electronica la pop, hip-hop, dance.


Interesul publicului se pare ca a fost acordat in primul rand celor de la Moderat, intrucat cei doi artisti belgieni de la Aeroplane nu s-au bucurat de un public la fel de numeros, in timpul prestatiei lor. Au ramas in mare parte doar cei interesati.


Vezi AICI poze de la eveniment!Intregul eveniment a fost cat se poate de reusit, daca tinem cont de faptul ca toti artistii straini au reprezentat o premiera in Romania si nu se bucura de o expunere atat de larga. Mai jos gasiti, deocamdata (pana la filmarile BeatFactor), cateva filmulete cu sursa youtube:


Popup detector