1 Mai 2010 - Ups, Mamaia did it again

05 Mai 2010 Beat Factor BeatFactor

Peste 20 de mii de turisti au ales sa-si petreaca mini-vacanta de 1 mai pe litoralul romanesc, in statiunea Mamaia. Dupa cum cere traditia de peste zece ani, Mamaia devine de 1 Mai cel mai fierbinte loc in care poti gasi cei mai multi DJi (romani sau straini) pe metru patrat. Nici anul acesta batrana statiune nu s-a dezis.


Distractia a inceput de pe data de 30 aprilie, cand plaja Kudos a dat drumul la galagie chiar din timpul zilei de vineri.


Oferta de petreceri s-a impartit vineri in trei: prima zi a festivalului Sunwaves (ajuns la cea de-a saptea editie), prima zi din For The Love of House a celor de La Mania si plaja Kudos, care a fost cam cel mai aglomerat punct din Mamaia. Sambata, 1 Mai, pe langa ce incepuse deja, in nordul statiunii au mai aparut 2 corturi active, adica The Mission 1st of May. Clubberii au putut astfel alege intre 4 petreceri diferite, cu muzica diferita.


Pentru ca 1 Mai-ul este de obicei un eveniment inefabil, mai jos gasiti o selectie de filmulete gasite pe youtube, cu multumiri celor care le-au facut.

Vezi poze de la Sunwaves 7 (ziua 1) AICI


Vezi poze de la The Mission 1st of May AICI


Video Sunwaves 7:


Video The Mission 1st Of May:


La Mania 2010 - For The Love of House

Popup detector