Turcoazul, coloarea anului 2010 in moda

26 Februarie 2010 Create It BeatFactor

Conform prezentarii de moda primavara-vara, Institutul de coloristica Pantone a facut un Top 10 al culorilor folosite de designeri. Culorile care au aparut mai des atat in colectia de femei, cat si pentru cea de barbati sunt: Turcoazul, Amparo blue, Dried herb. Pantone a anuntat si culoarea anului 2010: Turcoazul.


Text: stilmasculin.ro


In moda, turcoazul vine cu o afirmatie ca poti arata elegant purtand matase si bijuterii sau casual in bumbac sau tinuta sport.


Datorita versatilitatii sale, turcoazul este un accent de culoare in cravate, camasi si haine sport pentru barbati. iI multe culturi, turcoazul este considerata o culoare protectiva.
Pentru a nu fi nevoie sa iti reinvetezi garderoba in fiecare sezon, oamenii doresc piese vestimentare care sa completeze ceea ce au deja in garderoba.

Albastrul-turcoaz este o culoare potrivita pentru mai multe tipuri de tenuri si culori. Aceasta culoare este potrivita atat pe barbatii cu ochi albastri si par grizonat, cat si pe cei cu piele inchisa la culoare si bruneti.Un avantaj il reprezinta pentru cei bronzati.


Cum sa porti corect haine turcoaz:

Poarta doar o singura piesa de acesta culoare.

Din fericire, nu prea se gasesc pantaloni de aceasta culoare. Daca nu te simti confortabil sa porti mai multe articole de culoarea turcoaz, limiteaza-te doar la tricou sau camasa. Intr-o mare plina de camasi colorate, albastrul – turcoaz este o culoare sofisticata si linistitoare, care arata bine pe multi barbati.


Citeste mai multe despre cum sa asortezi hainele turcoaz pe stilmasculin.ro


Popup detector