Moda barbati: importanta detaliilor in tinuta

13 Aprilie 2010 Create It BeatFactor

Te gandesti sa faci o imbunatatire a stilului tau vestimentar, dar parca nu ai schimba foarte multe. Totusi, daca te avantajeaza tinutele monocromatice sau inchise, ai vrea ceva care sa te difentieze de restul multimii. Nu este vorba despre cel mai scump costum sau despre o pereche de pantofi italienesti, ci de detaliile din vestimentatie. Dintotdeauna detaliile au facut diferenta deoarece acestea pot face ca o tinuta sa fie atragatoare sau dezastruoasa.


words by: stilmasculin.ro

in ce priveste asortarea, te poti limita la cat de bine se potriveste cravata cu camasa? Dar, cand te asezi jos, ceilalti vor observa acea pereche ieftina de sosete sau, din contra, o pereche frumoasa ce adauga flair tinutei prin asortarea sosetelor cu aceasta.


Pornind de la acest aspect, detaliul pe care il voi acoperi aici se refera la sosete.

De anul trecut unii barbati au inceput sa poarte pantaloni suflecati pana la glezna, aratand bine cu o pereche de loafers sau boat shoes.


Consider ca acesta miscare a reprezentat inceputul atentiei asupra incadrarii sosetelor in tinuta.

Unele tinute aveau sosete deschise la culoare sau cu diverse imprimeuri. Acea pata de culoare de pe glezna atrage inevitabil atentia trecatorului si acesta nu doar la imbracamintea casual, ci si la cea formala.

Doar prin adaugarea unei culori contrastante sau a unui imprimeu, tu ai acea nota de sofisticare introdusa in tinuta la nivelul detaliilor ce va dovedi ca nu le-ai ales intamplator.


Investeste intr-o pereche de sosete de calitate si vei observa diferenta.

De ce crezi ca ar trebui sa-ti pese de sosetele pe care le porti? iti spun eu, atentia la detalii, adica faptul ca stii ce pantaloni si pantofi merg cu acele sosete si nu invers.


Daca ti-ai achizitionat sosete de calitate, fii sigur ca lumea le va observa mai ales cand te asezi. Mergand mai departe, unii folosesc un fel de bretea pentru a tine sosetele drepte, pentru a evita sifonarea lor.


Citeste mai multe despre importanta detaliilor in tinuta pe stilmasculin.ro.


Popup detector