Haine indraznete pentru primavara 2010

24 Martie 2010 Create It BeatFactor

Pentru a avea o stare de spirit buna trebuia sa stii ce haine sa alegi, iar culorile deschise sunt solutia pentru a te simti bine pe parcursul unei zile. -> Sursa: Ziare.com

Multe persoane se feresc sa poarte haine colorate, insa ce nu stiu aceste persoane este ca nuantele deschise pot schimba starea de spirit. De exemplu, galbenul este culoarea soarelui si este foarte des asociata cu relaxarea si fericirea.

Daca te-ai hotarat sa te imbraci in galben, iata cateva propuneri de modele de haine si accesorii:galben1Se spune ca persoanele a caror culoare preferata este galbenul sunt optimiste si intotdeauna se gandesc la viitor, fara sa stea sa se gandeasca prea mult la trecut.Daca vrei sa te simti cat mai bine intr-o zi, cumpara un buchet de flori galbene sau poarta o haina galbena.galben3Exact cum galbenul nu trebuie sa lipseasca din casa ta, asa trebuie sa fie si in garderoba ta. Galbenul te impinge la miscare si, spun specialistii, este bun pentru relatiile de cuplu, deoarece creste apetitul sexual.


Vezi mai multe imagini pe ziare.comPopup detector