Zece povesti pe care trebuie sa le vezi (video)

16 Mai 2012 Beat Factor BeatFactor

Zece povesti pe care trebuie sa le vezi (video)

Miturile DJ-ului aparute la inceputul secolului 21 incep sa se desfiinteze odata cu interesul acordat de catre regizorii de filme acestui fenomen denumit clubbing. Iata zece filme cu si despre viata de noapte, despre clubbing, muzica electronica, droguri, decadere; zece povesti pe care trebuie sa le vezi.

Go (1999)

Go este povestea unui grup de adulti privita din perspectiva a celeor trei personaje principale implicati intr.-o tranzactie de droguri. Actiunea se petrece in perioada Craciunului in statul Los Angeles.

Groove (2000)

Vineri seara, un mesaj circula pe email si prin sms din om in om anuntand o petrecere cu o locatie ce avea sa fie dezvaluita cu cateva ore inainte de eveniment. Sambata seara, aproximat 200 de stang intr-o depozit parasit din San Francisco. Odata cu apusul soarelui the records start spinning and the party is on.Stark Raving Mad (2002)

Stark raving mad in cateva cuvinte este a nightlong rave where anything and everything seems possible .O petrecere in spatele carei se ascunde un jaf de zile mare. Coloana sonora a filmului este semnata de John Digweed.Hey Dj (2003)

Din Miami pana in Ibiza, Hei dj este povestea ascensiunii pe plan profesional si si decaderii in viata personala a lui Dj Hound Dog.Its all gone, Pete Tong (2004)

Povestea lui Frankie Wild, unul dintre genile muzicii electronice, recunosct de multi artisti contemporani ca fiind cel mai bun artist. Ajuns in ascensiune maxima Frankie se confrunta cu ceea ce putem numii cel mai crunt cosmar al oricarui dj : pierderea auzului. Tragedia il loveste nepregatit si traieste o perioada de depresie afundata in droguri si singuratate. Dupa un an in care se lupta cu propria persoana eroul nostru reuseste sa-si accepte soarta si incepe o noua viata, dar nu inainte sa-si mai demonstreze geniul in fata unei lumi intregi.

things look very different, when you cant hearOne perfect day (2004)

Un film despre calatoria unui tanar spre succes. Tommy are un talent special, auzind muzica acolo unde altii aud doar zgomot sau chiar nimic. Un film despre un grup de oameni a caror vieti se intalnesc in lumea sunetelor.God is a DJ (2006)

God is a Dj este un documentar despre muzica electronica si despre ID&T. Merita vazut mai ales daca esti fan petreceri Sensations.Fifty Pills (2006)

Darren isi pierde bursa scolara, nu are curajul sa o invite in oras pe fata visurilor si nu mai are bani pentru a-si platii inca un semestru. Urmeaza un episod in care Darren se apuca de traffic de droguri, un episod plin de aventura din care scapa de trei urmariri periculoase. Din nefericire nu ajunge niciodata sa iasa cu fata visurilor.Rolling (2007)

Un student la medicina, un adolescent fugit de acasa, un avocat, o pacoste, un jucator de basket, un dealer de droguri, un profesor si scena undergroundului din LA.Berlin Calling (2008)

Filmul Berlin Calling va fi lansat pe data de 2 Octombrie in Germania, iar Premiera Mondiala va avea loc in luna August. Paul Kalkbrenner interpreteaza rolul unui DJ-I de succes, care incepe sa decada sentimental si profesional sub influenta drogurilor.Popup detector