VIDEO: Kenny Larkin - comedia divina

28 Octombrie 2009 Beat Factor BeatFactor

VIDEO: Kenny Larkin - comedia divina
TAGS:
Kenny Larkin 

Kenny Larkin vorbeste mult. Dar si face multe. Printre cele mai recente realizari de-ale sale se numara si un album lansat la casa de discuri a bunului sau prieten Carl Craig (label-ul se numeste Planet E). Daca vorbim de Detroit Techno, Kenny e acolo.


Cei de la Slices i-au dedicat recent un feature video produs la aceleasi standarde ridicate cu care deja ne-au obisnuit. In amalgamul de glume, ponturi despre detroit techno si crezuri artistice, Kenny marturiseste ca se gandeste sa se lase de mixat sai s-si diversifice paleta artistica. "Vreau sa fac si altceva in viata".

Fie ca a lansat muzica sub numele de Kenny larkin sau Dark Comedy, artistul techno are un background muzical destul de solid in spate. A inceput sa mixeze la inceputul anilor 90, influentat de legenda techno Derrick May si de cele mai importante cluburi din Detroit. Primul sau album, Azimuth a fost declarat printre cele mai bune productii techno ale tuturor timpurilor.Poate nu multi stiu ca o alta mare pasiune a lui Kenny Larkin este stand-up comedy. Astfel, cariera sa a alternat intre perioade dedicate in totalitate muzicii si momentele cand a revenit la aceasta pasiune.Una din persoanele de care Kenny Larkin se simte cel mai legat de pe scena muzicii electronice este Carl Craig.


Popup detector