Sexul si muzica electronica

21 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Sexul si muzica electronica
Poate parea usor bizar, insa multe studii de specialitate au aratat ca sexul si muzica electronica au multe puncte comune, se intersecteaza deseori atat acasa, cat si pe ringul de dans, si impreuna formeaza un tot unitar, de care, daca reusesti sa profiti, nu vei avea decat de castigat.

Multi artisti de pe scena internationala a muzicii electronice asociaza fenomenul clubbing cu sexul. Unul isi gaseste corespondent in celalalt si se sprijina reciproc. Fiecare kick, fiecare linie de bass, fiecare linie melodica mai simpla sau mai evoluata isi gaseste corespondent in realitatea sexuala. Muzica electronica este de obicei construita gradat, intensificandu-se pe parcurs, cand ajunge in punctul culminant, dupa care coboara usor, asemenea unui act sexual cu preludiu (uneori prelungit), orgasm si perioada de relaxare de dupa.

Fiecare artist incearca sa introduca ascultatorul intr-o stare aparte. Unii reusesc asta prin muzica lor, altii nu. Exista si muzica electronica cu un mai mic corespondent in sex, insa o persoana cu un background muzical solid in spate, este destul de pregatit si educat din punct de vedere sexual. Deja stie ca stil muzical i se pregateste cel mai bine si este capabil sa faca diferente in materie de productie muzicala.

Sexul, impreuna cu drogurile, sunt cele doua arme secrete care intensifica experientele traite in muzica electronica. Un DJ si producator francez, Sebastien Tellier, si-a dedicat noul sau album (se numeste Sexuality) in totalitate sexului. pentru mine, sexul este mai important decat politica. Cei care au ascultat LP-ul vor descoperi multe referiri la sex si la actul sexual in sine.

In Romania, DJ-ul si producatorul The Model este un mare adept al sexului. Nu se fereste sa marturiseasca asta si spune ca muzica lui are o mare tenta sexuala. De asemenea, Gojira, alt DJ si producator roman, sustine cu mana pe inima ca ii plac femeile si ca le iubeste pe toate. Imi place sa inot intr-un ocean de testosteron.

Mai ai uneori surpriza sa mergi la un party, sa fie inghesuiala, intuneric, multa lume, multe femei care roiesc in jurul tau, si DJ-ul sa mai insereze discret cate o acapella cu o voce de femeie care mimeaza un orgasm sau un preludiu. Alteori te afli dupa doua trei zile de festival, cazat la cort, toti in jurul tau miros a transpiratie, insa emana un miros excitant, care merge mana in mana cu muzica (e nevoie de multa indulgenta si buna-dispozitie pentru a ajunge la aceasta concluzie).

Dansul este un alt element important care face legatura intre muzica electronica si sex. In functie de cum dansezi, de cum traiesti ceea ce auzi, de cum interpretezi ritmul emis de catre DJ, ai sanse sa ajungi pe ringul de dans la experiente sexuale mai mult sau mai putin puternice. Secretul consta intr-o atitudine complet pozitiva, o mentalitate deschisa la lucruri noi, o personalitate lipsita de inhibitii.

Muzica electronica te va ajuta sa iti exprimi dragostea la diverse intensitati, iar daca o alaturi unui pahar de vin bun, poate transforma momentele in doi intr-unele hipnotice. Muzica ambientala si chill out de buna calitate poate fi si ea potrivita pentru serile in cuplu, dar numai daca iti doresti ceva lin, usor si romantic. Si jazz-ul il putem introduce in aceeasi categorie, pentru cuplurile ceva mai `calme`, carora le place sa traiasca la intensitati scazute.

Pentru a va lamuri ceva mai mult in aceasta privinta, va recomandam albumul Sexuality al artistului francez Sebastien Tellier.Popup detector