Sa intram la apa!

25 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Sa intram la apa!
Marea de festivaluri a dat atat peste noi cat si peste intreaga Europa. Febra lor ne va cuprinde tot sezonul estival si precis ne va lasa cu urme dragute de bronz. Asa ca voi va puteti incepe bagajul pentru ca din data de 25 iulie o sa fiti pusi de petrecut.

Mai exact pe data de 25 iulie incepe Felsziget sau Peninsula cum o stie toata lumea, si care va tine pana duminica 29 iulie. Programul se anunta destul de incarcat, si spun asta pentru ca vazul si auzul va vor fi incantate de prezente ca si Kosheen, Anima Sound System, Suie Paparude, Pendulum, Dan Bazix, Tom Novy, Adrian Eftimie, Vali Barbulescu, Gojira, D-Laid sau Plump DJ's si multi multi altii. Dar ca in fiecare an, festivalul Peninsula acorda o mare atentie si celorlate forme de arta, precum fotografia, pictura sau teatrul, fiecare dintre acestea avand cate o zona in campus destinata numai lor. Asa deci in timpul zilei plictiseala nu poate fi prezenta in nici o forma.

Dar pentru ca luna iulie sa se termine glorios, de pe data de 26 si pana pe 31 iulie sunteti pusi in miscare de muzica buna intr-un ritm de funky trance, dark psychedelic, chill out sau ambient intr-un spatiu de poveste in muntii de langa Capitala culturala Sibiu. Veti avea parte de: 6 zile / 5 nopti, 35 de trupe live, 80 de DJ, 40 de performeri, 10 echipe deco, 4 VJ, 2 scene (Main & Chill Out). Transylvania Calling te cheama si te asteapta cu bratele deschise in aceasta perioada sa participi la a doua editie a acestui festival care-i va avea pe scena ei pe nume ca Acid Goblins (Hungary), DJ Latam (Romania), ANTIX (New Zealand), ATMA (Romania), Atomic Pulse (Israel), Cooper (Romania), Cosmic (Makedonia), Styx (Germany).

Si iata ca luna august intra cum nu se putea mai bine in scena. Dupa cum se stie, si daca nu se stie se anunta, luna august a acestui an fierbinte incepe mai exact de pe data de 8 cu renumitul festival international Sziget. Este unul dintre acele festivaluri care si-au facut un nume in Europa si asta datorita capetelor de afis pe care le are in fiecare an, el datand inca din anul 1993. Sziget Festival sarbatoreste cei 15 ani cu un line-up pe masura. Totul incepe cu legendarii LGT in "ajunul" festivalului si, conform traditiei, pe insula sunt multe alte lucruri de descoperit in afara de muzica... Asa cum am mentionat si pentru Peninsula (fratele mai mic al Sziget-ului) festivalul va desfasura in incinta sa mai multe categorii de arta.

Scena festivalului a avut pana acum pe artisti ca Godfrapp, Morcheeba, Franz Ferdinand, Roots Manuva, Addictive TV, Carl Craig, Hernan Cattaneo si multi altii.

Anul acesta inca din prima zi, caci ungurilor nu le place sa se ascunda dupa deget, festivalul aduce pe scena nume ca si Manu Chao, UNKLE sau Timo Mass. Zilele se anunta incarcate in materie de formatii cunoscute pe plan international cat si local, festivalul cuprinzand si acturi ale unor mari formatii maghiare. Programul e mult mai incarcat dupa cum o sa puteti vedea si pe site-ul oficial al festivalului.

Biletele se mai pot gasi inca asta dac sunteti interesati si ar fi, zic eu o experienta frumoasa, mai ales ca la noi festivalurile din ultima vreme au cam lasat de dorit atat din punct de vedere organizatoric cat si profesional. Asa deci daca sunteti interesati de acest festival de peste granitele tarii noastre brave biletele se gasesc pe bilete.ro si tin sa va anunt ca preturile sunt foarte accesibile.

Informatiile fiind acum puse in agenda, nu mai ramane decat sa va luati talpasita si sa sorbiti din aceasta vara fierbinte.


Popup detector