Preview de 1 Mai 2010 - Cine, ce, cum, unde, cand?

31 Martie 2010 Beat Factor BeatFactor

La fix o luna calendaristica in avansul "revelionului clubbing" din acest an, adica perioada 1 Mai, Beat Factor va prezinta oferta de petreceri din acest sezon. A inceput deja numaratoarea inversa.


Conform traditiei nascuta acum cativa ani buni, majoritatea evenimentelor vor avea loc in statiunea Mamaia, in nord. Stati cu ochii si pe stiri, in caz ca mai apare ceva.


The Mission il aduce din nou pe Sven Vath in Romania, de 1 mai, la Mamaia Nord Beach, intr-un cort incalzit, cu ocazia aniversarii a 10 ani de existenta The Mission. Seara de 1 mai va fi impartita in doua concepte clare: Cocoon si Desolat. Line up-ul este compus din Sven Vath, Loco Dice, Martin Buttrich (live), Guti (live), Onur Ozer, Livio & Roby, Maurizio Schmitz, Deam & Dare si SIS Live. Biletele pentru eveniment costa 50 de lei cumparate in avans (editie limitata), de pe bilete.ro si 80 de lei la locatie, in seara evenimentului.
Festivalul Sunwaves, organizat de catre Sunrise si Kristal Club, ajuns la cea de-a saptea editie, ii are ca headlineri in acest an pe Ricardo Villalobos, Marco Carola, Lee Burridge, Zip, Rhadoo, Raresh, Petre Inspirescu, Audiofly, M.A.N.D.Y, Seth Troxler, Tobias Freund, Troy Pierce, Cassy, Bill Patrick. Biletele in avans costa 80 de lei si asigura accesul pentru ambele seri. La intrare pretul biletelor va fi de : *Vineri 30 aprilie- 50 de lei pana in ora 00:00, 70 de lei dupa ora 00:00 *Sambata 01 mai- 30 de lei pana in ora 00:00, 50 de lei dupa ora 00:00. Bilete in avans disponibile online in curand pe www.bilet.ro.Clubul La Mania din Mamaia, autocaracterizat ca "un loc pentru adevaratii iubitori de muzica house", isi doreste pentru sezonul 2010 diversitate muzicala, tendinta constanta catre nou si schimbare fata de anii precedenti. Programul include artisti precum Steve Lawler, Doc Martin, Nima Gorji, DJ Wild, Jay West, Frankie Knuckles, DJ Mes, DJ Qu, Mike Huckaby si altii. Pretul unui bilet pana la ora 00:00 este de 30 lei, iar dupa mizul noptii este de 50 lei, pentru ambele seri. In paralel cu 'main room'-ul clubului, La Mania a pregatit si o terasa pentru aceste doua nopti; pe timpul zilei, after party-urile vor avea loc la Crazy Beach, o fasie de plaja in zona H2O.Ziua, pe plaja Kudos, va avea loc In Deep & Dance Days, un eveniment non-stop din 30 aprilie pana in 3 mai, de pe cea mai populara plaja din Mamaia. Headlinerii sunt Oxia, pe 1 mai, si Kaballe Und Liebe pe 2 mai. Line-up-ul de la Kudos ii mai include si pe Luca Marano & Larsen, Rosario Internullo, Kool, Optick, Pagal, Hermannstadt Collective (Mihai Popoviciu & Jay Bliss), Negru, Byby & Eddy si Mahony.Popup detector