Nights Awards 2008

31 Martie 2008 Beat Factor BeatFactor

Nights Awards 2008
Vinerea trecuta, 28 martie, au fost acordate premiile anuale dedicate industriei muzicii electronice romanesti. Cel mai bun DJ roman, cea mai buna ascensiune, cel mai tare brand de evenimente, cel mai bun DJ set romanesc, cel mai bun website clubbing si multe alte categorii - toate acestea au fost decernate vinerea trecuta, in cadrul unui eveniment la care a mixat si artistul neamt Samim, in complexul World Trade Plaza din Bucuresti.

Mai jos gasiti filmarile de la decernarea premiilor (care apartin Beat Factor), insa pana atunci, iata ce ne-a placut si ce nu la Nights Awards 2008.

Not

Sunetul a fost de o calitate indoielnica pe toata durata serii, incepand cu DJ setul Narcissei si terminand cu prestatia lui Samim (insotit de percutionistul Miguel Toro).

Tricoul lui Rosario Internullo nu a fost prea amuzant, insa il felicitam pentru premiile luate.

Cosmina Pasarin alerga mult prea repede pentru o decernare pe care unii o asteapta aproape un an intreg. Mai multe pauze, mai multe momente de respiro si mai multe glumite cu siguranta ar fi fost de efect, mai ales venind din partea unei profesioniste.

Pentru ca nu suntem nici atat de aproape de fasia Gaza si nici nu s-au auzit cazuri demne de luat in seama de acte teroriste, e stupid ca la toate evenimentele ce au loc la World Trade Plaza sa se serveasca bautura in recipiente de plastic. Nu arunca nimeni cu paharele de sticla nici in public si nici in DJ, asa ca sa ne mai relaxam.

Premiul specialistului nu a fost deloc evidentiat, desi este un premiu destul de important; in cazul de fata, premiul specialistului i-a fost acordat tot lui Raresh.

Yes

Gojira a fost poate singura aparitie vesela si de efect la decernarea premiilor; un outfit cool si original, pentru care il felicitam.


Rezultatele sunt publice si pe Beat Factor, AICI. Le multumim tuturor celor care ne-au votat la categoria cel mai bun website clubbing.

La cat mai mult profesionalism!

Vezi AICI galeria foto!

Prima filmare poate fi vizionata AICI. Pe cea de-a doua, o gasiti AICI.Popup detector