Muzica pentru alcool

12 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Muzica pentru alcool
Ursula 1000. Astept bip-ul care sa ma scoata din casa. Bip! Am plecat. Ora unu. Intru in Space; desi se numeste Eclipse, el tot Space ramane. Dreamrec scutura cativa copaci de flori. Ringul este aproape plin. De dungi. Cu o pasiune vadita pentru miscarea vinylului, la platane sta Ufe. Si el in dungi. Si prietena sa in dungi. Numai verisoara lui Leizaboy, DJul de mai devreme, poarta buline. Si parul coada, intr-o parte. Organizatorii, baietii de la Flama, le multumesc petrecaretilor ca au venit la party. Ce frumos Te pup, te pup. Altii au ales DJ Krush, muzica buna, 60 de grade si bere calda.

Aici este aer. Lume funky, muzica funky. Fustite scurte, pantaloni trei sferturi, spate gol, balerini si camasi legate sub sani. Tenesi peste tot. Cu exceptia unei pisici, care se gudura ritmata pe langa prietenul ei. Preturi mici la bar. Un metru de tequila, 50 de lei. Se dau cateva. Asta da muzica serioasa. Nu ping-ping, se rade un prieten cu manecile de la tricou suflecate. In jurul meu, mult piercing. Iata si fata video-clip, care se misca regizat, dupa ce a exersat patru, cinci miscari acasa, in oglinda. Muzica, tip ta tiri, tip ta ta. Uptempo.

Ursula isi pregateste discurile, ascuns in spatele pupitrului. Este vegheat cu atentie de Flama, nu cumva sa i se intample ceva! Intra. Muzica pentru alcool. Ce bine suna asta!, se zice de-o piesa. Era de la piesa? Degaba fluier, nu se aude nimic. Arin tin tin tin, arin tin tin. Subiectiv vorbind, DJ-ul se simte el insusi, intr-un videoclip. Iti trebuie stil, sa misti butonul cu stil. Scoate ce e mai kinky din tine. Drept dovada, palmutele primite la fund de o fata. Lumea se misca hip hop.

Plecam palmat, la un raid cu masina. Manual de glume proaste, la volan. La club Bosh, din Regie, o petrecere Penthouse. La intrare, in fata liniei de tramvai, se onduleaza o buna, in chiloti din piele. O prietena vorbeste despre o agentie de muze. Adica de escorte? Ne derulam pe langa B52. Ati observat ca aici este foarte multa lume imbracata in negru? Negrul subtiaza. Revenim. Se danseaza in portugheza. DJ-ul opreste muzica si primeste ofranda petrecaretilor. Atat? A fost set de o ora jumate? Se vrea mai mult. Se rascoala, se tipa, se cere, se fluiera. Se striga Ursula. Bun numele, nu am auzit pe nimeni niciodata strigand Kleinenberg. Ursula nu pleaca. Atunci de ce nu pune? Se odihneste? S-a luat cu-ren-tul.

Ma duc la toaleta. Este singurul club din Bucuresti care are canapea la baie. Asa ca, inevitabil, mereu gasesti doua fete puse pe ras. Si inca una care danseaza in oglinda. Soundul explodeaza. Toata lumea bea si sare, ca in scoala generala, pe Kriss Kross Jump. De aici, o da in techno. Incredibil! Parca e Dobrica in provincie, spune iubita lui si confirma ca, artistul are si el remixul. Dragostea... Iata-l si pe Sica. Locuieste in Vama Veche. Acum face parte din Flama. Umbla titirizat, cu trebuincioase.

Acolo unde pupitrul DJ-ul-ui este pe o scena, in cel mai scurt timp, pe acea scena, va dansa o fata. Fata de pe scena da mereu foarte bine din fund. Daca pe scena nu este o fata, atunci este Paulica. De aceasta data, imbracat ca la plaja, fireste, in dungi. Boxa este ocupata. Sta pe ea, un jucator de sumo, imbracat in bodyguard. Dau un sms: e foarte tare!. Pai normal. La bar nu mai sunt pahare mari, asa ca orice mix (si remix) isi mareste taria. De asemenea, alcoolul ajunge mult mai repede, mai intai pe haine si apoi pe jos. De cand nu ne-am mai vazut! Cum se zice, la multi ani? La club, ca in publicitate: foarte multa ipocrizie. O fata nu vede scara, un baiat o prinde. Dansezi ca un miriapod! Sau cum dansau ai nostri, rata. Iata si un pirat. Ce ciudat! Eee, everybody, eee, we want to party. Iarasi stop curent. Asa ma, da-i drumu!, scratch, scratch. Si-am tinut-o asa, pana la cinci. Revigorant.

Sursa: FHM Romania
Credits: ioanamoldoveanu.ro


Popup detector