Music Request

16 Noiembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Music Request
Da' nu ai niste latino? Sau agitatie frate, agitatie, niste Slayer! Slayer, ai?. Prin tara si prin capitala. In general, se cer hit-uri: Shakira, 50 Cent si bineteles, Guta. Sau melodia aia cu fata! Fata aia pa refren!. Iar daca esti body-guard de ministru, si-l pazesti la Depeche Mode, de ce n-ai incerca sa auzi Black Eyed Peas?

Exista si un top electronic: Ame Rej, Villalobos si Tiesto. Sau un haus mai definitiv, care de fapt este breakbeat si e bineee aseeaaaa!. Sau sa fie mai dansant? De dans, de dans aveti?. Oricum, au trecut doua, trei ore de cand DJ-ul nu mai schimba piesa. Nu mai schimbi, frate?.

- Ai niste house?
- Asta este house.
- Tare frate!

Lupta tacita care se duce pentru suprematia genului muzical se apropie de rasism. Stilul electronic defineste rasa, iar daca facem parte din grupuri diferite, nu mai suntem egali biologic si intelectual. Patronul a platit, are dreptul sa intrebe: Dar altceva nu pui in afara de minimal? Este cea mai proasta muzica! Nu ai ceva progressive?. Cine nu este patron, incearca cu spaga. Pot sa stau langa tine, sa vada tovarasii ca sunt prieten cu DJ-ul?. Sau vine pur si simplu, cu o fata fioroasa si arunca pe mixer un milion de lei, fara sa ceara nimic. Lui ii place.

- Stii cine-s io? Io-s Tudor si pun in Kado. Bag si io o piesa mai incolo?
- Nu.
- Frate, io-s Tudor!

Si in sfarsit, dupa o noapte intreaga de techno, se arunca verbal stereotipul: Da niste manele nu bagi, mancati-as?. DJ-ul e sorcovit cu o creanga de brad, doar a fost Revelionul. Ii mai suna cate o goarna in ureche, caci nu se mai poarta fluier. Intr-un moment de iubire efervescenta, cineva vrea sa faca din limba, acul de la pick-up. Timida, o fata cu alura de scolaritza cere mai agresiv.

- Florin Salam ai?
- N-am.
- Cat vrei?

DJ-ul raspunde: "Chiar nu am la mine, sincer, as pune, dar nu am la mine, imi pare rau." Doamne fereste sa se rezolve problema cu las ca am eu cd in masina!. Atunci, trimiti insistentul la rezident, poate il cunoaste. Sau ii ceri o spaga mare, ca sa injure si sa plece suparat. Incearca in clubul alaturat. Nu sunt tonomat.

- Ai Adrian Eftimie?
- Nu am auzit de el.

Credits: ioanamoldoveanu.ro & freshgoodminimal


Popup detector