Lansarea Forward, agentie de booking pentru DJ-i

25 Iunie 2007 Beat Factor BeatFactor

Lansarea Forward, agentie de booking pentru DJ-i
Forward este o agentie de booking infiintata recent, care se ocupa de o parte dintre DJ-ii romani. Vinerea trecuta, 22 iunie, a avut loc petrecerea de lansare, in clubul Bamboo din Bucuresti. Nu, nu peste concertul pussycatdolls; acesta a avut loc in club, iar petrecerea respectiva s-a tinut in aer liber, la piscina.

Cand intrai initial in asa zisul lounge cu piscina al clubului Bamboo te simteai ca intr-o alta lume: masini Ferrari si Porsche parcate la intrare, vestitul covor rosu pe care coborai scarile, si piscina albastra si limpede. Nemaitinand cont si de candelabrele uriase si statuile pe post de piloni.

Muzica a fost foarte varita, asta pentru ca DJ-ii prezenti in program au o abordare muzicala diferita unii de ceilalti. Cu siguranta highlight-urile serii au fost desk-ul de 19 Mac al lui Pagal, amenzile luate din cauza sunetului dat prea tare chiar in timp ce punea muzica Negru (un DJ cu o selectie muzicala buna) si cativa dansatori wannabe cu maieuri de femei. A placut: Mihai Popoviciu, Maresh, Jay Bliss, Gojira, o parte din Livio & Roby. Nu a placut Marco Brigulia.

Initial fiecare DJ era programat sa mixeze cate 30 de minute, insa timpul s-a decalat iar petrecerea s-a intins pana spre 6 AM, cu mici inflexiuni spre ora 7. Spre dimineata mai multi infierbantati si infierbantate au prins curaj si s-au aruncat in piscina, manati probabil de muzica lui Jay Bliss, unul dintre personajele care a imbunatatit in mod radical atmosfera.

Chiar daca citisem prin diverse cotidiane ca pussycatdolls si-au facut aparitia la piscina, noi nu le-am vazut; si probabil nu am pierdut mare lucru. Locul fantasmagoric al designerului roman de moda este cu adevarat deosebit, insa total nepotrivit pentru ceea ce se petrecerea acolo. Totul era mult prea fastuos, mult prea limpede si mult prea in contrast cu muzica, chiar daca organizatorii s-au straduit sa le faca o supriza clubberilor.

Una peste alta, marginile piscinei s-au umplut pana inspre orele 12.00, pentru ca intra-devara se intampla poate o data sau de doua ori intr-un an sa gasesti la pupitrul aceleiasi petreceri atata de multi DJ-i.


Galerie Foto: Lansarea Forward


Popup detector