KRK - Seria VXT de monitoare amplificate pentru studio

21 Decembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Pornind de la liniile ce au format design-ul seriei Expose, noua serie de monitoare VXT contine trei modele, VXT4, VXT6, si VXT8.


Cu design-ul lor impozant si functional, aducand scaderea rezonantei, integritate structurala imbunatatita si low-end mai puternic, cu port-uri mari pentru reducerea turbulentelor, plus o usoara curbura la exterior ce duce la imbunatatirea caracteristicilor ale imaginii sunetului si cu un sweetspot mai larg, monitoarele VXT cuprind un nivel mai inalt de precizie.


Dome Tweeter-ul (din matase pentru un raspuns ultra rapid) si woofer-ul cu noul sau design (cu un con de difractie mai puternic si mai usor ce duc la scaderea distorsiunilor si la extinderea transmiterii freventelor joase), amandoua cu o structura aerisita pentru a impiedica supraincalzirea, reusesc astfel sa-si mentina semnatura originala a sunetului pe o durata cat mai lunga de timp.


Pentru compania KRK, interesul major este de a crea cele mai bune monitoare la o gama de preturi variabile. Atunci cand folosesti un monitor VXT, poti fi convins ca ai cea mai curata reproducere a mixului creat de tine. Cu suprafetele sale curbate, cu dome-tweeter-ul din matase, crossover-ul permanent, si cu woofer-ul in culoarea galbena, un indicator de baza a marcii KRK, creaza o imagine plata a sunetului, cu raspunsul in frecventa extins, si detaliul in sunet.


De mai mult de 20 de ani, KRK s-a perfectionat in monitoare de studio, iar seria VXT este apogeul in calitatea monitoarelor.


Design curbat, pentru o imagine a sunetului mai buna


Forma curbata a monitoarelor permit ca sunetul sa rasune mai bine. Monitoarele traditionale in format rectangular nu au o difractie a sunetului buna, sunetul ce pleaca din difuzor este oglindit in campul sunetului si se creaza distorsiuni in faze. Monitoarele VXT pur si simplu elimina difractia sunetului si livreaza un sunet excelent din punct de vedere al imaginii, si cu un sweet spot mult mai larg. Nu au deloc elemente care sa creeze difractia sunetului.


Port-uri de bass acolo unde isi au locul


Uitandu-ne la produsele asemanatoare vom observa ca au port-ul de bass in spate. Aceste monitoare cu port de bass in spate au tendinta de a crea o amplificare de bass nenaturala ceea ce va induce senzatia de mai mult bass. Design-ul superior al monitoarelor VXT prezinta port-uri de bass frontale, care sunt perfecte pentru un sunet natural si pentru reducerea turbulentelor. Vei putea aprecia sunetul curat si puternic in frecvente joase produs de aceste port-uri, chiar si la niveluri mari de presiune a sunetului (SPL). Monitoarele KRK VXT folosesc o spuma ultra performanta in interiorul cabinetelor boxelor. Acest material este neuniform si foarte rezistent la impact, ceea ce permite inginerilor KRK sa construiasca monitoare fara pereti interiori paraleli in plus, prin aceasta impiedicandu-se producerea de noduri de schimbare a sunetului. Acest material are pe departe cele mai bune caracteristici tehnice care ajuta total la impiedicarea producerii rezonantei in interiorul monitoarelor.


Materiale revolutionare, sunet revolutionar


Noul con al woofer-ului este mai puternic si mai usor avand o constructie extrudata din aluminiu si o forma aerisitoare. Aceasta imbunatateste raspunsul in frecventa, reduce distorsiunile si extinde raspunsul in frecventele joase, iar prin design-ul aerisit si contructia din aluminiu se reduce riscul supraincalzirii.


Tweeter-ele din matase aduc o mare profunzime in detaliul sunetului. Design-ul special al geometriei difuzorului cuplat cu baffle-ul curbat sunt optimizate special pentru o linearitate in afara axei ducand astfel la o imagine a sunetului excelenta si un sweetspot mult mai larg.


Tehnologii de baza:


* 1" Silk Dome Neodymium Tweeter


* 4/6/8" Woven Kevlar Woofer


* Bi-amplified Design with Active Crossover


* Curved Front Panel for Enhanced Imaging


* Limiter with Defeat (and front panel indicator)


* Ground Lift Switch


* Auto Mute


* Peak SPL: 114dB


* Frequency Response: 37Hz to 20kHz


* Protective Switch Covers


DjSuperStore.ro


Popup detector