Ghidul petrecerilor de revelion 2012 din Romania

15 Decembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Mai sunt doua saptamani pana la petrecerea de revelion care marcheaza trecerea de la un an la altul. Pentru cine nu si-a facut inca planuri, il putem ajuta sa si le faca.


Ghidul de fata include doar petrecerile de revelion cu muzica electronica. Iata cam ce se intampla in noaptea de revelion in Bucuresti:


La Palatul Ghika are loc o petrecere organizata de catre The Fresh, cu tematica "smokin hats & cool moustaches". Vor mixa Tyree Cooper (US), Boca 45 (UK), Tomska (FR), Bryan Agent Pepper (FR), The MOOoD, OK Corral, Khidja, Fouchat, Meewee, Stefan Radu, Dun, Liviu Dinu b2b Mynah Dvn, iar pretul intrarii este de 290 de lei si include acces la mancare si bautura.


Dupa 5 AM, tot la palatul Ghika, mixeaza Vakula, Jeremy Underground Paris, Djahz si Giuser, in cadrul unei petreceri organizate de catre Color. Pretul unui bilet este de 30 de lei iar accesul se face dupa ora 5 AM, petrecerea fiind un after hours al party-ului The Fresh.


Clubul Studio Martin organizeaza de asemenea o petrecere de revelion, cu Valentino Kanzyani, Nicolas Lutz, Alexandra, Ian F. si Nadja. Pretul intrarii este de 40 de lei in avans si 60 de lei la intrare.

In clubul Space are loc un revelion marca We Dance, cu Guy J si Scarlett Etienne la pupitru, plus afterhours cu Rosario Internullo, Mahony si Kool. Pretul intrarii este de 50 de lei, iar pentru cine vrea si loc la masa (cu bautura inclusa), trebuie sa plateasca 200 de lei.


Lollipop Events face petrecere de revelion la Popa Nan 82, cu doua scene: Scena Boom Boom cu Mauss, Ovidiu Andrei, Mihai Amatti, si scena All Wheels Drive House cu Awd House (Kosta, Piftek, Narciss, TBF) si K-nto. Pretul intrarii este de 50 de lei pana la miezul noptii si 60 de lei odata cu intrarea in noul an.


La Madame Pogany vor mixa DJ Rob Swift si Victor Stancov, iar intrarea costa 450 de lei (include cina si open bar toata noaptea) si 200 de lei (oferta valabila dupa ora 12.30 si include doar open bar).


La Cool Cat mixeaza in cadrul petrecerii de revelion DJ Vasile, Bully si ROLF, iar pretul intrarii este de 200 de lei si include mancare si bautura.


La our Evolution mixeaza Adrian Eftimie si Rosario Internullo.


La Goblin concerteaza Suie Paparude. Intrarea costa 150 de lei si include mancare si bautura.


SIBIU:


In Sibiu are loc o petrecere de revelion organizata de catre 4Play, cu The Model, Tom Wilson, ATMA (live & dj set), Boru, Indie Jules, Stefana Fratila, Dalvador Sali, JB, El ESDI SYL, Jay Bliss, Camil, Astronaut Kru, Ciprian Popa, Readymate si Radoom. Intrarea costa 50 de lei.


Cluj Napoca:


In clubul clujean Boiler vor mixa Jon Kennedy, Bread & Buter si NDJ, iar intrarea costa 120 de lei (include mancare si bautura).


Bacau:


In clubul Zebra din Bacau vor mixa Federico Molinari, NoiDoi, Zotist si Alexandru Rusu. Intrarea costa 30 de lei.


Brasov:


La Comitet mixeaza in noaptea dintre ani Gojira, Notsocommon Dj si Tremour. Intrarea costa 190 de lei si include mancare si bautura.


La Prava vor mixa Mihai Popoviciu, Toygun, Mano, Gully si Andy More House. Intrarea costa 50 de lei fara loc la masa si 100 de lei daca vrei sa stai (si) jos; sau in cap. A doua seara, pe 1 ianuarie, are loc inca o petrecere, cu Marika si Andy more House.


Iasi:


In clubul Brain mixeaza Ilie, Christu' si Dan Kraepelin. Intrarea costa 35 de lei si include bautura.


In club XS vor fi prezenti la pupitru Optick, Liquid, Mike, Techzone Collective (VladN / Ace/ Kolegu). Intrarea costa 50 de lei, iar mesenii pot alege pachete de preturi in functie de cati sunt la numar.


Daca ne-a scapat ceva, te rugam sa postezi petrecerea de revelion din orasul tau printr-un comentariu.Popup detector