Ghidul clubbing de 1 mai la mare

27 Martie 2008 Beat Factor BeatFactor

Ghidul clubbing de 1 mai la mare
1 Mai-ul muncitoresc este in fiecare an un prilej de sarbatoare. Deja traditionalul weekend din acea perioada se transforma timp de doua-trei zile intr-un maraton clubbing, denumit revelionul clubbing. Anul acesta, 1 mai in statiunea Mamaia mai aglomerat ca niciodata.

Cu siguranta cel mai important aspect in Mamaia in perioada 1-4 mai este cea de-a treia editie a festivalului Sunwaves. Evenimentul va fi intr-o formula de festival, ce se va desfasura aproape continuu, pe durata a trei zile si trei nopti. Locatia este campingul de langa complexul Enigma si pe plaja din dreptul acestuia, in nordul statiunii Mamaia. Aveti de infruntat un Sunwaves extins, un festival international ce va aduce 21 de artisti, trei seri dedicate cate unui label (M-nus, [a:rpia:r], Cadenza Records), doua live act-uri, mai multi artisti romani tineri si o masiva participare a publicului european. Distractia de noapte va continua cu petreceri de after proprii pe plaja din dreptul complexului Enigma, spatiu ce a gazduit a doua editie a festivalului in august 2007.

Line up:
Joi 01.05

Ora 22:00 - Sunwaves Tent:

Heineken Music Thirst prezinta M_Nus Showcase: Herodot, Sebo, Marc Houle live, Troy Pierce, Marco Carola. Pretul biletelor in avans este de 30 lei; la intrare 30 lei pana la ora 00:00 si 50 lei dupa ora 00:00.

Vineri 02.05

Ora 09:00 - Sunwaves Beach: Ali Nasser, Atena, Herodot, Kozo, Raresh, Sebo. Intrarea este libera.

Ora 22:00 - Sunwaves Tent:

[a:rpia:r] 04 Release Party: Kozo, El Cezere, RPR Sound, Tania Vulcano, ZIP . Pretul biletelor in avans este de 40 lei; la intrare 40 lei pana la ora 00:00 si 60 lei dupa ora 00:00.

Sambata 03.05

Ora 09:00 - Sunwaves Beach: Atena, El Cezere, Kozo, Praslea, Rhadoo. Intrarea este libera.

Ora 22:00 - Sunwaves Tent: Cadenza Night - Praslea, Rhadoo, Pedro, Argenis Brito live, Luciano. Pretul biletelor in avans este de 50 lei; la intrare 50 lei pana la ora 00:00 si 70 lei dupa ora 00:00.

Duminica 04.05

Ora 09:00 - Sunwaves Beach: El Cezere, Mirko Loko (Lazy Fat People / Cadenza), Pedro, Praslea, Prik, Rhadoo. Intrarea este libera.

Biletele in avans pentru fiecare seara de festival vor putea fi achizitionate de pe bilet.ro si din reteaua magazinelor listate pe bilet.ro/ridicabilet.

Clubul Gossip din Mamaia isi deschide si el portile, intr-o formula noua. Line up-ul este urmatorul:

30 aprilie:Monochrome (liveact)(Livio&Roby feat. George) Fwd Agency
Optick Fwd Agency

1 Mai: AudioJack (UK), Pagal, Faster Fwd.

2 Mai: 2 Crazy Bastards, Kool, Proof

3 Mai: David k (Freak'n Chic), Simon Baker (UK), Negru Fwd Agency

O oferta tentanta o reprezinta si clubul La Mania, situat tot in Mamaia. Programul cuprinde: Sasha de 1 mai, Lee Burridge pe 2 mai, Audiofly si Gabriel Ananda pe 3 mai. Ramaneti aproape pentru detalii privind pretul biletelor la aceste trei evenimente.

Legendara plaja Kudos din capatul statiunii Mamaia va fi din nou plina in acest an, in perioada 1-4 mai. La In Deep & Dance 2008 vor participa si in acest an nu doar artisti romani, ci si internationali.

DJ-ul italiano-roman Rosario Internullo a anuntat pana acum doar opt DJ-i romani: 2 Crazy Bastards (Internullo si Adrian Eftimie), Livio, Roby, DJ Kool, DJ Optick, Proof si Narcissa. Va vom tine la curent cu DJii straini care vor mixa pe plaja Kudos in perioada 1-4 mai.

Q Level au anuntat si ei primul eveniment din perioada 1 mai: Dejan Milicevic si Marko Milosavljevic in clubul Kristal Summer din Mamaia.

In fiecare an, perioada 1 mai se precipita pe litoralul romanesc. Practic ziua de unu mai nu prea exista, ci sunt zilele care ii preced sau succed. Fie ca se intampla in Mamaia sau Vama Veche, evenimentele din aceasta perioada nu trec neobservate de catre clubberi.

Multe din hoteluri deja nu mai au deloc camere disponibile, anul acesta estimandu-se peste 10.000 de persoane in Mamaia, in perioada 1-4 mai.


Popup detector