Behringer Truth 1031A - Monitor de studio activ

10 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Behringer Truth 1031A - Monitor de studio activ
TAGS:
behringer  monitor  boxa  boxe  studio 

Cand vine vorba de inregistrari de studio, vrei sa ai o parere cat mai sincera. De fapt, realizand importanta lucrarii tale, ar trebui sa ceri sinceritatea maxima. De aceea am proiectat noile monitoare de studio de referinta B1031A care vor reda numai si numai adevarul. Se vor integra perfect in sistemul tau stereo sau in configuratia surround, dar scopul lor a fost de a fi folosite in studio, unde fiecare nota cantata este pusa la microscop.


Monitoarele facute de noi au fost atat de preferate in intreaga lume incat am vandut mii si mii de bucati pentru chiar si cele mai criticatoare perechi de urechi, acele care cer un sunet neutru ca a unui monitor de referinta adevarat. Intreband orice inginer de sunet, vei afla ca ascultand o inregistrare pe un oarecare set de monitoare nu vei afla intotdeauna o imagine clara a sunetului. Din moment ce muzica este ascultata acasa, in masini, pe mp3 playere si in orice sistem de sunet, este foarte important ca mixul tau final sa fie preascultat pe sistem de sunet cat mai variate. Tocmai de aceea am creat aceste mici monitoare de studio, B1031A integrandu-se perfect si ca boxe de spate intr-un sistem surround.


In ultimii trei ani echipa noatra de Cercetare si Dezvolatare au fost in misiunea crearii monitorului de studio "perfect". Inginerii de sunet au probat o sumedenie de difuzoare si cabinete, din cele mai noi si performante tehnologii. La final, inginerii au ales sa implementeze un tweeter de inalta rezolutie de 1 inch impreuna cu un woofer din Kevlar de 8 inch in noile monitoare B1031A.


De ce Kevlar ?


Pentru ca are un raport incredibil putere/greutate, motivul pentru care este folosit si la vestele anti-glont. Kevlar-ul ofera woofer-ului puterea de a mentine in parametrii optimi la nivele extrem de mari de sunet/vibratie oferind o claritate fara distorsiuni si un bass impunator. Si pentru ca au masa atat de mica, conurile difuzoarelor din kevlar au un raspuns mult mai rapid decat al acelora facute din hartie, avand importanta nu doar pentru a oferi integritate la bass, dar si pentru a oferi acuratete si definitie frecventelor medii. Kevlar-ul ajuta la reproducerea celor mai subtile nuante de bass fara sa murdareasca sunetele de frecventa medie.


E nevoie de mai mult decat un woofer "anti-glont" si un tweeter ultra performant intr-o cutie pentru a face un monitor de studio de clasa inalta. E nevoie si de putere, multa putere. Dar foarte important, este ca puterea sa fie dimensionata pe caracteristicile traducatorilor de frecventa inalta si joasa.


Am implementat o tehnologie cu dubla amplificare cu 150-Watti in fiecare monitor B1031A, asigurand astfel o putere enorma pentru momentele cand vrei mai mult si poti sa ai.
Proiectate sa se muleze pe mediul tau


Mediul ideal de ascultare a inregistrarilor profesioniste este o incapere cu sunet liniar, fara prea mult ecou dar nici cu prea multa absorbtie. Dar cum niciodata nu vei avea la indemana o asemenea incapere, toate monitoarele Truth au reglaje pentru frecventele joase si cele inalte pentru a putea crea o imagine a sunetului uniforma in camera ta.


Asezarea lor este iarasi un punct cheie. Pentru toate monitoarele puternice, locul lor nu este langa pereti, pentru a asigura un raspuns bun pentru frecventele joase. Cu monitoarele B1031A nu mai ai asa multe griji, pentru ca au functia Room Compensation de reglare a intensitatii frecventelor joase si inalte, putand aseza acum monitorul si langa pereti si chiar in colturi. Peretii tind sa amplifice senzatia de bass, iar colturile exagereaza senzatia de bass, dar acum poti seta intensitatea reala a bass-ului pentru fiecare situatie cu comutarea unui buton sau doua.


Wide "Sweet Spot", non-fatiguing


Printre competitori, sunt monitoare care au un "sweet spot" foarte focusat, dar cele facute de noi au o deschidere mult mai mare a zonei de ascultare optima. Te vei putea misca in spectrul stereo format de cele doua monitoare, pentru a putea face reglaje fine asupra instrumentelor folosite sau pentru aplicarea mai buna a efectelor.


Deasemenea nu vei suferi de obosirea urechilor dupa o durata lunga de ascultare, o problema foarte des intalnita in ascultarea frecventelor medii si inalte pe durate lungi de timp, un element foarte sustinator pentru acele sesiuni lungi, in nopti lungi de mixaj care te testeaza nervos.


Conexiune pe RCA


Este putin neconventional sa ai mufe RCA, dar sunt cele mai la indemana atunci cand vrei sa poti conecta monitoarele la diverse surse audio. Cea mai buna experienta audio, este daca o sa conectezi monitoarele la placa audio pe USB UCA222 pentru a asculta muzica din calculator.


Crezi ceea ce auzi!


Te putem plictisii cu toate specificatiile tehnice , dar ascultand monitoarele Truth vei crede ceea ce auzi. De la woofer-ul sau din kevlar la tweeter-ul HF silk Dome, credem ca nimic din clasa sa nu intrece perechea de monitoare B1031A.DjSuperStore.ro
Popup detector