After cu Marika la Web

07 Noiembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

After cu Marika la Web
The seventies are back! Disco baby, categoria diverse, in tema cu fularul portocaliu cu cap de pisica, care a circulat pe deasupra noastra toata noaptea, cine stie al cui era. Acum este 6:30, deja dansez doar cu prietenii. Toata lumea a plecat. Am ramas noi, in sufrageria lui Michael Mayer. Este blond si are Conversi albastri ca ochii. Poarta blugi albi si trei nasturi deschisi la camasa neagra. Face bis pentru doi oameni acum fericiti si toata lumea pleaca la Web.

Aici se regasesc, dupa o noapte de goa, ultimele reminiscente puternic imbibate in alcool, duhnind a tupeu inconstient. Vedeta serii este fata cu ochelari de vedere dreptunghiulari, care tipa de pe bar I wanna lick your balls in timp ce isi saruta prietena in ureche. Domnisoara esti groaznica, i se zice in fata, dar contracareaza instant:Sunt absolut beata, baby!. Parul i-a tasnit din coada de atata energie si ii acopera fata ca dupa o noapte salbatica. In tema cu DJs With Bad Haircuts, care pune techno pe ring si starneste atentie. Parca spune toata lumea, degetul la mine!.

Este cald. In pupitru, merge o aeroterma. Oriunde stai, curentul de aer te ajunge, te sufoca, te scoate afara. Suntem toti schiori si dansam in costume. Si cum ne miscam mai aprig, se taie sunetul si lumea se supara. Se tipa, se intreaba Ce faci ma?, iar DJ-ul, cu ochii in butoane, intinde o casca, de unde razbate o muzica confuza. Oamenii se aduna ciorchine si se uita hipnotizati la sunetul care parca se vede.

Domnisoara beata sparge consternarea, vine cu sonor. Urla cat o tine vocea I am the master si se infige la pupitru, aplecata peste CD-player ca o gospodina deasupra aragazului, cu tigarea in mana si cu mana in sold. Invarte la platan si canta patru pe patru The DJ died this morning, just suck my balls. DJ-ul ii da o palma la fund si ea isi atinge scopul. Apar si prietenele ei, la fel de bete dar mai putin spectaculoase. Ce faci aicea fata?. Pun muzica, zice, intoarce spatele si pleaca infipta si clatinata pe tocuri. Lasa in locul ei, o pereche de sani mari, care danseaza deasupra platanelor odata cu mainile care misca lampa DJ-ului: hatza la dreapta, hatza la stanga, hatza pe loc. Pana vine sunetul, lumea se imprastie. DJ-ul pune acum muzica doar pentru el si pentru un clubber cu sapca, care se invarte titirizat, cu mainile larg deschise si capul pe spate, caci ringul este gol si inaltator.

La bar, Marika bea o bere si se incadreaza perfect in design.

Credits: Fresh Good Minimal


Popup detector