AKAI APC 20 - Tot ce ai nevoie, la indemana. Nimic din ce nu iti trebuie

27 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

AKAI APC 20 - Tot ce ai nevoie, la indemana. Nimic din ce nu iti trebuie
TAGS:
akai  controller 

Ableton Live este un program puternic, un mediu flexibil pentru productie si live-act. Acest program cere un instrument de control la fel de ambitios. Akai Professional si Ableton sunt mandrii sa prezinte controller-ul APC20 pentru Ableton Live.


APC20 iti transforma interactiunea cu Ableton Live intr-una creativa rapid. Al doilea model din seria APC, APC20 ofera structura controller-ului APC40, lasandu-le libertatea muzicienilor sa creeze cu mai multa usurinta un setup cu mai multe APC-uri, efectoare, si alte instrumente.

APC20 este legatura dintre om si computer care balanseaza perfect parametrii analitici cu expresivitatea creativa. Chiar de esti un artist de muzica electronica si Live este locul tau de munca, sau un Dj ce mixeaza sau remixeaza live piese, sau chiar un muzician traditional care foloseste Live pe scena sau in studio, vei gasi ca acest controller este instrumentul perfect ce face legatura intre inspiratia ta si Ableton Live.

Performanta Instant

Pentru ca Akai Professional si Ableton au modelat APC20 special pentru Live, nu mai esti nevoit sa setezi programul de fiecare data. Doar conectezi APC20-ul la PC prin USB si esti gata sa faci muzica. APC20 este un instrument plug and play, asa ca nu mai ai nevoie de alte drivere. Pentru prima instalare, ai de urmarit 3 pasi: Incarca programul Ableton Live inclus in pachet, cupleaza si porneste APC20-ul, si selecteaza APC20-ul ca si controller in Ableton. Asta-i tot. Fara mapare, fara setari, fara stres.

APC20 vine cu setarile incluse pentru Ableton Live, si daca esti nou in utilizare, vei vedea cat de usor este de instalat APC20. Si daca esti un utilizator experimentat de Live, vei fi bucuros sa afli cum poti seta individual fiecare buton sau fader in APC20 pentru a-ti seta controller-ul dupa preferintele tale.

Feedback vizual

APC20 e conectat direct la Ableton, si Ableton e conectat direct la APC20. Aceasta legatura bidirectionala face ca APC20 sa fie un controller avansat ce poate primi informatii din program si sa le afiseze pe interfata. Matricea de Clip-uri iti arata stadiul instant in care se afla un clip din Ableton: ce e incarcat, ce ruleaza si ce se inregistreaza. Fiecare stadiu in care se afla un buton este semnalat printr-o anumita culoare.

Contructie Profesionista

Ableton a selectat Akai Professional pentru a-i fi partener in dezvoltarea controller-ului APC20 din simplul motiv ca Akai Pro are un nivel de experienta in instrumente solide, stabile si precise. De la seria legendara MPC care a schimbat felul in care se face muzica pana la instrumentele standard MPD si MPK, Akai Professional este venerat de catre muzicieni, dj si producatori pentru sustinerea prin aparatura la indemana pentru creativitate maxima. APC20 este construit cu o carcasa de metal si sectiuni cauciucate pentru a nu aluneca. Nu are parti din plastic ieftin. Faderele sunt solide si precise pentru performanta ridicata.

Control Creativ

APC20 vine cu versiunea de Ableton Live Akai Professional APC, care este complet functionala pentru productie si scena. Detinatorii versiunii complete de Ableton Live 8.1.3 sau mai recenta pot lucra perfect cu APC20. Live 8.1.3 are sustinere completa pentru APC20.

APC20 are optiunea de afisare a status-ului prin clip-uri disponibila doar cu matricea APC20. Matricea nu este limitata la doar 40 butoane: poti extinde nelimitat numarul de clip-uri.

APC20 are 9 fadere, ce poti sa le asociezi cu volumul, balansul, efecte sau alte optiuni de pe 9 canale in Ableton. Ai chiar mai mult control cu optiuni ca Tap Tempo, Tempo Nudge, record enables, si solo/cue. Un nou mod de utilizator iti permite sa folosesti Clip-urile sa pornesti instrumente si Drum Rack-ul.

Proiectat in parteneriat cu Ableton, APC20 este controller-ul ideal pentru artisti ce presteaza intr-un cadru restrans si cu portabilitate maxima. Nu te multumii cu echipamente ieftine, imitatii din plastic. De la compania a carui nume este sinonim cu productia, APC20 este alegerea serioasa.

DjSuperStore.ro - Traducere si Adaptare: Octav Paul


Popup detector