Techno - Elektro - Acid - Punk - Italodisco

16 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Sau similitudinile dintre orgasmul feminin si cele cinci ingrediente ale sound-ului Gigolo. Dati-mi voie sa fiu subiectiv si sa spun ca muzica electronica de dans cred ca este printre primele feluri de muzica din istoria umanitatii care are cu totul alte reguli fata de alte genuri muzicale.

Nu are in mod obligatoriu versuri, nu are in mod obligatoriu refren, nu are in mod obligatoriu solo de chitara undeva dupa jumatea piesei, nici macar nu are in mod obligatoriu inceput, cuprins si incheiere. Are in schimb, obligatoriu, asta daca se vrea a fi eficienta, o energie pur sexuala si o voluptate plina de paranoia, care de alftel nu face decat sa reflecte devenirea a lumii in care traim.

Muzica electronica in general, si in particular partea din ea numita in linii mari elektro si in linii mici gigolo sound, functioneaza aidoma trairilor sexuale feminine, pe care chiar daca cu regret marturisesc ca nu le-am trait niciodata, am avut privilegiul sa le observ indeaproape intr-un numar de ocazii.

Procesul initial de excitare al femeii este considerabil mai complicat decat cel al barbatului, fapt ce presupune stimularea mult mai multor planuri decat noi barbatii am intui, raportand asta la felul nostru. Din acest motiv in case-ul meu se gasesc nu mai putin de cinci feluri principale de muzica. Exista un fel principal de bassdrum 4/4 cu un snare spart si pleznit, preluat parca dintr-un film erotic in care the fuckers sunt dotati cu curele si articole negre de dezbracaminte, un bassdrum spuneam, de du-te vino absolut necesar pentru un orgasm, dar rareori suficient. Bassdrum-ul invelit cu bassline mai mult sau mai putin distorsionat (vezi Koze binecuvantatorul din sfantul gheorghe) este ceea ce numim elektrotech.

Mai exista un sound acid, al carui rol este sa arda orice punct sensibil al pielii si sa umple orice por cu o dorinta arzatoare de a atinge punctul culminant. Urmeaza apoi placile de punk, care in mod sigur au legatura cu acea parte animalica din ea si din mine, plina de energie, care presupune urlete si zbierete ca in house of jealous lovers, care ne ajuta sa ne indepartam de conventii si clasica pozitie a misionarului, supraevaluata de cei clasici, subevaluata de cei care tind sa o arda neconventional cu orice pret.

Toate aceste instrumente ale extazului, a caror folosire presupune riscuri prin supradozaj, se cer a fi condimentate cu italodisco, care cu feelingul de buna dispozitie si aroma de branza a se citi cheesy ajuta cand viata de cuplu este umbrita de probleme de erectie si lubrifiere, ajuta sa razi cu gura pana la urechi, si astfel sa treci peste probleme, dand o destindere fara de care tensiunea si gravitatea celorlalte patru elemente ar deveni de nesuportat chiar si pentru un consumator dependent ca myself.Popup detector