Stiri positive versus stiri negative

27 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Stiri positive versus stiri negative
Potrivit Senatului, romanii trebuie sa vada pe micile ecrane partea buna a vietii grele pe care o traiesc. Noua Lege a audiovizualului, unicat in UE, obliga televiziunile si radiourile sa prezinte "stiri pozitive" si "stiri negative" in proportii egale.

Asta inseamna ca pe langa babele de 80 de ani violate sau fratii care s-au omorat intr-o comuna uitata de lume, va trebui sa vedem si tzatzele Simonei Sensual sau bulevardele asfaltate perfect din Bucuresti? Sau poate ar trebui sa existe mai multe stiri cum ca alcoolul face bine la tonus, cafeaua ridica libidoul, dansatoarele din cluburi isi spala chilotii de trei ori pe zi.

Cum s-ar aplica aceasta lege pe BeatFactor? Stiri pozitive: politia a prins (doar) 40 de drogalai de 1 mai la mare, am pus mixuri noi la sectiunea BF Audio cu DJi romani up & coming, beatport a dat faliment, Tiesto a divortat si fosta sotie are un copil pe care vrea sa-l faca roacker, redbull-ul din cluburi s-a scumpit si s-a ieftinit whisky-ul, asa ca mesenii vor bea de acum doar whisky sec.

Stirile nagative, sumbre, care nu prevestesc nimic bun si cad ca un nor negru si inecacios deasupra unui Bucuresti curat si pitoresc: Tiesto nu mai vrea sa auda de Romania si s-a lasat de remixat, ca sa fii DJ este obligatoriu sa mixezi de pe cinci playere, cd-uri sau viniluri, mp3 playerul iti va fi controlat la granita pentru a vedea daca ai piese piratate sau nu (o aberatie pe care am auzit-o recent) si altele.

Pana cand (la un moment dat) vom intra si noi in randul lumii si vom putea sa punem pe home page o nenorocita de poll area, care este procentajul de stiri pozitive versus stiri negative pe care-l gasiti pe BeatFactor?


foto: Vlad Nanca


Popup detector