Selectro - petreceri de patru ani

09 Decembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Selectro - petreceri de patru ani
TAGS:
expirat  marika  party  selectro 

O noapte de miercuri ca oricare alta. Doua cdj-uri 100 prafuite si un mixer. Shot-uri de tequila, bere, si atmosfera cozy, informala, din Expirat. Nu se aude prea bine, insa este frumos ca vezi cunoscuti, toata lumea e destinsa.


Suntem la inceputul unei noi etape a clubbing-ului romanesc. Petreceri miercurea noaptea nu prea se pomenesc; nici nu ai unde si nici nu prea ai cu cine. La bar sta Marika.


Daca Holden ar avea un alter ego in Romania, Marika este acela. Prin cap imi trec multe intrebari pe care as vrea sa i le pun, insa imi par doar intrebari idioate.


L-am cunoscut la o pizza; era cu Jiji. Am facut un interviu pentru BeatFactor, care dupa lungi cautari, l-am gasit aici. Florin destinde atmosfera, asigurandu-ma ca "totul e ok". Nu as vrea sa-i pun niste intrebari idioate si sa ma fac de ras. Este de un calm care parca prevede o furtuna, insa furtuna nu mai apare. Si nu a mai aparut nici in anii urmatori. Probabil ca totul e doar in mintea mea. Vorbim despre muzica, despre clubbing, despre DJ-ii din Romania, subiecte care acum nu prea mai sternesc interesul nimanui. O caseta minuscula se tot invarte in reportofonul imprumutat de la un coleg din facultate, iar la un moment dat (cum avea sa mi se intample si de alte cateva zeci de ori), se termina bateria.


Daca te uiti in urma, la cei patru ani pe care Selectro i-a implinit (pentru ca despre asta este vorba in acest text), este aproape uimitor cum au evoluat lucrurile. Unii ar spune ca a fost o pura inertie, ca nu au cum sa stagneze timp de mai multi ani anumite lucruri, insa mereu am considerat ca fara strop de pasiune e aproape imposibil sa faci ceva durabil timp de mai multi ani.


Anii au trecut, si dupa cateva sute de miercuri, astazi te poti trezi cu artisti straini; cum e cazul de fata, Meat Katie (care mixeaza la aniversarea a patru ani).


Nu voi enumera artistii care au trecut prin Expirat (sau prin Other Side) romani sau straini, si nici pe cei care miercurea asta vor fi in club pentru a-i strange mana lui Marika & co si a ura un 'la multi ani' selectro-ului. Voi spune doar un 'La Multi Ani!' - pentru izul de Web pe care Selectro l-a pastrat, pentru diversitatea muzicala, pentru un nume, care dintr-o simpla pasiune a catorva tineri care aveau o emisiune radio, s-a transformat intr-o "organizatie" care face petreceri miercuri de miercuri, de patru ani incoace.


La mai mare!


Popup detector