Salut. Sunt Johnny si sunt minimalist

30 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Salut. Sunt Johnny si sunt minimalist
Salut toate fetitzele si pitzipoancele de pe acest forum shi site de muzica electro si minimal. Ma numesc Johnny shi, chiar daca unora nu le convine, de obicei trancerilor, sunt un minimalist. Nu judeca ceva ce nu potzi intzelege! Imi place minimal-ul pentru ca este o muzica cool. Nu am nimic cu houserii, doar ca nu suport frate trancerii.

Se iau tot timpul de Richie si de Magda, asculta muzica aia melodica si fara nici o noima, e mult prea mult bass in muzica asta trancesi cred ca daca le-ash zice tovarashilor ca ascult trance m-ar lua la bataie.

Nu sunt emo, nu sunt nici strutz si nu-mi place sa se ia lumea de noi, doar pentru ca suntem minimalishti. Ne fac pokemoni si se supara pe noi ca luam vodka la sticla de afara si ca avem freze mishto si ochelari de soare. Unii au mai multi bani (am si eu catziva tovarashi) shi isi permit sa-shi cumpere tzoale mishto, de la autuear sau din pul and bier.

Noi, minimalishtii, avem femeile noastre, avem muzica noastra, petrecerile noastre la care mergem; uneori ne mai imbatam si vomam in baie, mai umplem veceurile si le infundam, mai dam peste mixerul digei-ului cu o grimasa de fiecare data unica pe fatza, de parca in cateva minute va veni sfarsitul lumii. Daca nu ne place cum baga DJ-ul, plecam in alta parte! Plm, suntem minimalishti!

Nu ne intereseaza daca minimalismul se refera la acele mishcari sau stiluri in diverse forme de artaa shi design, in special arte vizuale shi muzica, unde lucrarea de arta este redusa la partzile fundamentale. Plm. Pe cine dracu sa intereseze ca in alte domenii ale artelor, minimalismul caracterizeaza nuvelele lui Ernest Hemingway, piesele de teatru ale lui Samuel Beckett, filmele lui Jean-Pierre Melville şi Robert Bresson, poveshtile lui Raymond Carver shi chiar planurile de automobile ale lui Colin Chapman.

Nu este nimic rau sa fii minimalist, insa asa cum sunt si emokizi fake, asha sunt shi minimalishti fake. Trebuie sa fim cu totzii adevaratzi, daca tot o ardem ca minimalishtii! Nu suferim ca emokizii, nu suntem strutzi, nu stam atat de mult timp in oglinda cum se zice, si shtim sa apreciem muzica de calitate! Muzica electronica adevarata!

Daca nu va place de noi shi credetzi ca suntem pokemoni sau strutzi, incercatzi sa ne ignoratzi, pentru ca noi nu ne vom opri! Sa ne vedem cu drag la mare (sau pe hi5.com), acolo unde cu totii suntem egali, fie ca avem freze sau ochelari de soare, sau nu. Aceasta scrisoare le este dedicata tuturor celor care ne-au sustinut, parintilor, familiei, prietenilor, si...nu in ultimul rand..lui Dumnezeu.

photo: Donald Judd


Popup detector