Recomandarile saptamanii

03 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Recomandarile saptamanii
Pentru vizitatorii nostri mai putin fideli, am selectat o lista de articole, stiri, mixuri, evenimente si alte lucruri care poate ca v-au scapat la prima perchezitie. Am luat in vizor interviuri noi, articole si feature-uri proaspete, galerii foto, mixuri, stiri de maxim interes pentru un numar mare de vizitatori si altele.

Dupa ce au tabarat peste noi festivalurile in aceasta vara, toamna anunta doua concerte spectaculoase. Este vorba despre concertul Massive Attack de pe data de 2 august in Bucuresti (detalii AICI) si concertul Jean Michel Jarre, tot in Bucuresti, de pa data de 10 noiembrie (detalii AICI). Ambele concerte sunt o premiera absoluta in Romania si nu sunt de ratat.

DJ-ul si producatorul roman The Model a revenit cu cel de-al doilea articol din rubrica sa de pe Beat Factor, in care vorbeste despre caracter, cu referire la clubul cu acelasi nume din Targu Jiu; dar nu numai atat. Articolul se numeste 7 procente, sau scurta poveste despre caracter si il puteti citi AICI.

Cat inca mai suntem la capitolul articole, mai puteti citi si Tendintele modei pentru vara 2008. Nu uitati de interviul cu Cristi Nitzu, directorul postului de radio One FM detalii picante despre MC, ce reprezinta astazi postul de radio One FM si altele. Feature-ul il puteti citi AICI. Tot la capitolul articole de citit, putem trece in revista si relatarea PR-ului Nikki Wright de la Sofia, din cadrul evenimentului SeeMe (South East European Music Event). Il puteti citi AICI.

Daca vi se pare ca sunt prea multe evenimente si va ganditi ca nu le puteti acoperi chiar pe toate, aruncati un ochi la pagina de concursuri de pe BeatFactor.ro. Dam invitatii la Creamfields Romania 2008 (de pe 2 august), The Mission Dance Weekend (11 si 12 iulie) si festivalul Peninsula din Targu Mures. Punem la bataie si zece compilatii originale oferite de catre Roton, din seria Dance Arena.

Daca sunteti pregatiti pentru festivalul BestFest, va recomandam interviul cu Howard Gray de la Apollo 440 (il puteti citi AICI). De la Sonar ne-am intors cu un interviu video cu Ewan Pearson (il puteti vedea AICI) si multe filmari, disponibile la sectiunea Video.

Sectiunea de mixuri, adica BF Audio, va asteapta cu prospaturi in materie de house, minimal, electro si alte stiluri muzicale. De ascultat live set-ul lui Petter de la Border Community (disponibil AICI), mixul lui Tom Middleton (disponibil AICI), un promo mix de la Osborne (disponibil AICI) si poate selectia de piese house, deep house si funk de la Beat Factor (mix disponibil AICI).

Avem poze de la Armin Van Buuren la Arenele Romane (le puteti vedea AICI), de la SeeMe (AICI), si s-ar putea sa mai gasiti ceva interesant pe acolo.


Popup detector