Pseudo revista presei

06 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Pseudo revista presei
Bun gasit dupa o lunga absenta de la pseudo-revista presei. Vom vorbi astazi despre masinile luxoase, parfumuri tari, femei cu sanii mari, piese scumpe si cum a ajuns Beatport.com sa-si deschida un lant de benzinarii in Craiova si Suceava. Totul e relativ, asa ca daca nu vreti sa credeti ce scrie aici, nu e nicio problema.

Dupa ce a batut Statele intr-un autobuz impreuna cu Sasha si Digweed, unul dintre corespondentii Beatportal.com a plecat in turneu cu Get Physical; asa si?

Vara aceasta ne napadesc festivalurile: Sunwaves, 7 Festival, Creamfields, The Mission Dance Weekend, Becksperience, BestFest si altele. Oferte variate, preturi pentru toate buzunarele, muzica buna si muzica proasta, deci concluzia nu poate fi decat - beton!

Am descoperit pe internet recent un interviu cu trei francezi foarte talentati, dOP. Il gasiti (impreuna cu un mix disponibil si la BF Audio) pe www.littlewhiteearbuds.com.

Doi DJi sunt prinsi pe litoral cu treaba la ei. Pare destul de serios. Detalii AICI.

Ca si cum pana acum ar fi stat inchis intr-o hruba pentru foarte multi ani, Carl Craig este de un an incoace asaltat de toate revistele si site-urile de profil din lume. Cu totii vorbesc despre C2 cu un puternic accent pus pe cuvantul legenda, insa in urma cu doi-trei ani nu citeai mai nimic despre el; exista riscul ca novicii sa-l confunde cu un up & coming DJ si producator. Si ce daca?

Incepand cu luna iunie se va desfasura campania Hi5 Awards, cu premii acordate specialistilor din industria muzicii electronice. Se premiaza cea mai buna freza, cea mai tare poza, cel mai bun brand de tenesi, cele mai bune cizme, cei mai negri ochelari de soare, cel mai bun bedroom DJ. Evenimentul de premiere va avea loc in luna august, cu un DJ Set Michael Jackson. Detalii in curand pe beatfactor.ro.

Luciano mixeaza Fabric 41, insa nu prea este incantat de asta. Sau nu prea vrea sa para. Compilatia va iesi in aceasta vara pe piata; asteptam cu maxim interes.

Sunteti asaltati de spam-uri cu marirea penisului? Cele mai noi dintre ele au si poza si sunt chiar convingatoare. Exista acum o solutie eficienta, testata. Printr-un simplu reply cu I want it! puteti scapa de spam-urile nenorocite din mailurile personale.

Daca ati pierdut concertul cu Wassabi de la Ultima Playa, sunteti fraieri! Pentru ca: unu fetele cantau live; doi nu era nimeni si atmosfera trista de genul toata lumea mainile sus si din public schelalaia un caine, era de-a dreptul comica; trei nisipul se imbia armonios cu muzica; patru cam atat.

Cel mai monstruos line up de festival de pana acum cred ca a fost la Coachella, in California, eveniment ce tocmai a trecut; avem cateva poze la galeria foto..Aruncati totusi un ochi pe site-ul oficial al festivalului pentru a va lamuri despre ce e vorba.

Lui Zabiela ii place in Romania si nu ezita sa spuna asta oriunde are ocazia. Cel mai recent a mentionat de clubul Kristal din Bucuresti in cadrul unui interviu pentru Beatportal.com. Mai aud si strainii de noi; bine bine.

Si una din cele mai proaste glume, pe final: care este diferenta dintre un minimalist si un metalist? (si astept cu nerabdare sa continue, si omul se opreste si rade ca un necioplit). Si asa se termina bancul.
Cu siguranta mai sunt multe alte lucruri idioate si complet inutile de mentionat, insa ma opresc aici.Popup detector