O femeie s-a maritat cu Zidul Berlinului

27 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

 O femeie s-a maritat cu Zidul Berlinului
Iata o stire pe care nu o putem folosi decat in rubrica noastra "editorial". Ready? O femeie din Suedia s-a maritat cu Zidul Berlinului, de care s-a indragostit inca de cand era copila. Pentru restul lumii, Zidul Berlinului a fost simbolul comunismului. Pentru Eija-Riitta Berliner-Mauer, gigantica structura a fost sotul ei, timp de 29 de ani.


Ea povesteste ca si-a vazut prima oara "sotul" la televizor, pe cand avea doar sapte ani. A inceput sa colectioneze fotografii cu el si sa-si economiseasca toti banii pentru a-l vizita. La cea de-a sasea vizita, in 1979, "cuplul" si-a legalizat "dragostea" in fata prietenilor apropiati si a familiei, iar Eija si-a schimbat numele in Berliner-Mauer.

Femeia in varsta de 54 de ani spune ca obiectele i se par mult mai atragatoare decat barbatii, relateaza The Sun.

"Obiectele lungi, subtiri, cu linii orizontale mi se par foarte sexy. Marele Zid al Chinei este foarte atractiv, dar este prea subtire - sotul meu este mai sexy. Nu caut sa fiu doar eu satisfacuta. Imi doresc ca si partenerul meu sa simta placere in momentul in care facem dragoste", spune Eja, care, paradoxal, este inca virgina.

In timp ce intreaga lume s-a bucurat la daramarea Zidului Berlinului in 1989, Eija a suferit enorm. "A fost ingrozitor ce au facut. Mi-au mutilat sotul", spune femeia, care tanjeste dupa momentele de iubire pe care le-a trait cu zidul.

Zidul Berlinului a fost construit in 1961 de catre sovietici, pentru a separa vestul de estul Berlinului, si a fost daramat in 1989, punand capat unei perioade de suferinta pentru germani.


Popup detector