Jurnalul lui Chuck Norris

03 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Desi nu este roman, Chuck Norris poate fi ce vrea el, doar pentru ca este Chuck Norris; si nu exista decat un singur Chuck Norris, adevaratul Chuck Norris. La prima vedere nu pare decat un personaj cu putin par intre dinti, cu degetele de la picioare scurtute si par buclucat. Nu vrea mare lucru de la viata si nu tine cont de prejudecatile care s-au fondat in jurul lui. Este o legenda; este Chuck the fucking Noris.

Chuck Norris este om de radio, este DJ, este dealer de pastile, este ala de la romana de la metrou care imparte flyere, este pata de pe centrul monitorului tau, este numele la care atunci cand il auzi incepi sa tremuri sau sa zambesti, este vanzatorul de apa minerala, este cel care se pisa in scara blocului si uneori in lift, este cel care-ti fura chilotii pe care i-ai pus la uscat pe sarma, este cel care ne injura prin comentarii si ii face retardati pe ceilalti, este cel care nu are niciodata argumente, este un mascarici, este burtosul care-ti da una dupa cap cand ii spui ca e cacacios, este cel care umfla rotile la dacie, este cel care-ti aprinde tigara pe strada, este cel care asteapta, este cel care stie ca viata in Las Vegas este scumpa si totusi ii place acolo, este prostul de la postul de radio, unde se balbaie, este cel despre care vorbesc cu totii cu inflacarare, este cel care iti arata diverse degete (nu doar cel mijlociu) si te face sa intelegi ca oricare deget ti l-ar arata, de fapt este degetul mijlociu, este cel care streseaza DJ-ul si ii cere numele unei piese, este cel care se roaga de DJ sa puna o piesa, este cel care nu bea decat whisky in club, este cel pentru care sosetele au aceeasi marime, indiferent daca sunt mici sau mari, este omul care ti-a distrus viata, si tie, si lor, si in primul rand, lui insusi.

Chuck Norris, te asteptam, te uram, te dorim, te iubim, te scuipam, iti dam in cap (ca la sarpe); pentru indiferent de starea lucrurilor, Chuck Norris ramane Chuck Norris. De ce (nu) te mai suporta pamantul?

Un pic din chucknorrisfacts.com. Pentru restul, click pe link.


If you have five dollars and Chuck Norris has five dollars, Chuck Norris has more money than you.
There is no 'ctrl' button on Chuck Norris's computer. Chuck Norris is always in control.
Apple pays Chuck Norris 99 cents every time he listens to a song.
Chuck Norris can sneeze with his eyes open.
Chuck Norris can eat just one Lay's potato chip.
Chuck Norris is suing Myspace for taking the name of what he calls everything around you.
Chuck Norris destroyed the periodic table, because he only recognizes the element of surprise.
Chuck Norris can kill two stones with one bird.


Popup detector