Imi place experimental

22 August 2007 Beat Factor BeatFactor

Imi place experimental
Renunt la Kristal in weekend si ma duc in provincie. Cica vibe-ul este altul. Oare cum o fi? Drum de multe, multe ore: aflu ca exista DJ de manele. Sigur nu pun de pe vinyluri si nici pe bataie. Panarama. Ajungem. Orasul lasa impresia unui Turabo Caf imens. Ca atitudine. Bem o cafea. Putem cumpara meniul.

Costa 7 lei si enumera 80 de motive pentru care berea este mai buna ca femeia. Unde te uiti, capete de mort din paiete: pe bluze, blugi, baieti si fete. Se comenteaza: Nu foarte sinistru, doar foarte prost. Sa traim momentul, caci amintiricucu.

Hotelul gol, dar scump. Tramvaiul il face sa tremure. Lasam bagajul si mergem la club. Pupitrul este bun si mare, iar patronul are fotoliul sau. Ringul este gol si inconjurat de balustrade. Muzica zburda neuronii. Dansez frenetic. Mi se pare o super petrece. Dar majoritatea danseaza la balustrada. La baie, apa nu merge, dar curge. Duhneste a nenorocire. Renunt sa mai beau apa, renunt sa mai beau bere.

Venitul la bar creste. Rezidentul intarzie. Doua domnisoare cu fundul mare, danseaza cu chef de club, la fel de mare. Un zambet, un link. Acesta este my space-ul meu. Traduc: spatiul meu al meu. Du-te-vino prin raza proiectorului. Nu e toaleta, dar exista VJ. Pana dimineata adoarme, in fotoliu, cu laptopul pe masa si berea pe burta. Iegari tata! Ea ii strecoara lui, in palma, o adresa de yahoo scrisa ilizibil cu dermatograful. In concluzie, e analfabeta.

Se fluiera. Ce mitraliere frumoase!. Creste ora, creste BPM-ul. Dimineata nu se vede. Patronul se ridica din fotoliul sau, sa puna si el o piesa. E stapan in clubul sau. DJ-ul se da la o parte. Hai domne ca esti pe zona. Si le pui si pe bataie!, se sopteste si mai radem un pic. Bine ca nu cere Shakira. Bine ca nu vrea vocale. Apare si Pagal. Nu e cu Cosmina. E cu Livio.

Tarai pantofii tolaniti de oboseala pana la hotel. Ignor salvarea si baltoaca de sange care se deruleaza-n stanga mea. Stam la un ceai, ne intrebam: Da chiar asa, totul este de rahat? Sound, DJ, patron, public, toalete, Pagal...si noi?. Izbucnim in ras si somn. Receptia suna la 12. Ignor. Visuri din plastilina. Muzica de nota zece.

Credits: ioanamoldoveanu.ro
Sursa: Clubbing Mag


Popup detector