Depeche Mode si lipsa locatiilor de concerte

15 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Depeche Mode si lipsa locatiilor de concerte
TAGS:
Depeche Mode 
Depeche Mode se intorc in Romania in luna mai a anului viitor. Asta e fara indoiala cea mai tare veste din ultimele luni. De ce? Simplu! Pentru ca desi am asistat la un an plin de evenimente, vezi B'estfest, Kylie Minogue, Lenny Kravitz, Metallica sau Maiden, anul 2008 nu a avut niciun spectacol de amploarea Stones-ului din 2007, ca sa nu mai vorbim de show-ul Depeche Mode din 2006.

Impreuna, cele doua concerte, organizate pe defunctul Lia Manoliu, au adunat peste 100.000 de platitori de bilet. In 2008 au venit trupe mari, insa nu au avut unde sa concerteze.

Da, ati citit bine. Este o problema pe care organizatorii de concerte au ridicat-o inca din 2007, cand se stia ca Stadionul National va fi demolat. In aceste conditii, Capitala Romaniei a ramas cu locatii de "avarie": Cotroceni - cu o capacitate de maximum 25.000 de spectatori, Romexpo - la fel, Stadionul Iolanda Balas - 15.000 cu indulgenta, Sala Polivalenta si... cam atat! Trist nu-i asa?

A, am uitat de Arenele Romane, insa ele oricum nu suporta un show Metallica, decat daca defriseaza cineva tot parcul Carol. Si atunci, nu mai mira pe nimeni vestea ca Depeche vor concerta in Parcul Izvor. O alta solutie de avarie, disperata sau cum vreti sa-i spuneti. Bine ca revin si, cu aceasta ocazie, poate canta si ce au omis acum doi ani (sic).

Cat despre James Blunt, aici lucrurile sunt ceva mai clare. El va concerta pe 21 februarie, fie la Polivalenta, fie la Sala Palatului. Alta sala chiar nu vad pentru acea perioada.

Ca un carcotas ce ma aflu, tinand cont de topul britanic, ciudat de altfel, care a desemnat hitul "You're Beautiful" drept cel mai tare cantec de inmormantare, sper ca show-ul lui James sa nu fie de fapt un parastas cu staif.

vedeta.ro


Popup detector