Cum arata pentru tine petrecerea perfecta?

12 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Cum arata pentru tine petrecerea perfecta?
TAGS:
party  clubbing 
Lasam in spate discutia cu topul DJ Mag si votatul de anul acesta, pentru a pune in prim plan o tema mai serioasa, care ne priveste pe toti in mod direct. Cum arata pentru tine petrecerea perfecta? Ce muzica ar terbui sa fie, unde ar trebui sa fie, ce fel de oameni, cum sa se ajunga si sa se intre acolo si orice altceva crezi ca e necesar pentru a descrie petrecerea ta perfecta.

Vorbim peste tot despre cocalari, pitzipoance, minimalisti, minimanelisti si alti termeni peiorativi adresati celor de langa noi. Nu ne place ca unul are par de strut, altul e manelist, altul e prea "spart", altul are ochelari de soare si tot asa.

Nu ne convine ca sunt DJi adusi in exces la noi in tara, ca exista doar anumite lunii muzicale pe care se merge, ca mainstream-ul face legea.

Dupa ce ai criticat un eveniment, sigur trebuie sa te gandesti cum ar fi trebuit sa fie de fapt.

Asadar, cum arata pentru tine (voi) petrecerea perfecta, petrecerea de vis despre care sa le povestesti nepotilor si care sa te marcheze pentru totdeauna, sa-ti schimbe complet viziunea despre clubbing si muzica electronica? Pe o insula pustie? Pe un vapor / iaht? Intr-un subsol?

Va rugam sa descrieti cat mai detaliat tot ceea ce considerati necesar (muzica, locatia, oamenii) pentru a avea o petrecere perfecta, prin postarea de comentarii mai jos, sau pe Forumul Beat Factor AICI.


Popup detector