Ce sa faci si ce nu in timpul summit-ului

01 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Ce sa faci si ce nu in timpul summit-ului
TAGS:
mizerii  party 
Vai vai vai, de maine, 2 aprilie, incepe Summit-ul NATO in Bucuresti. Strazile vor fi paralizate, cainii vor circula in nestire pe strada, minimal-ul va fi cenzurat si toti emo kizii vor fi eutanasiati. Blogurile vorbesc si despre posibile rascoale organizate in secret de catre cohortele de clubberi.

In timpul Summit-ului drogurile si alcoolul sunt interzise in locurile publice. De asemenea, cei care poarta mai mult de 43 la papuc vor trebui sa ocoleasca traseele principale. Cluburile de profil se inchid, iar localurilor care totusi (cu spaga) vor ramane deschise le va fi permisa doar muzica drum and bass si breakcore.

Atentie. Nu purtati tenesi colorati pentru a iesi in evidenta, si incercati sa nu va petreceti mai mult de 10-15 minute in fata oglinzii aranjandu-va frizura. Tot ce pare suspect va fi eutanasiat. Orice ramasite de tutun sunt atent verificate, analizate si intr-un final aprobate sau nu.

Pe toata durata Summit-ului, veti avea voie sa ascultati minimal doar la casti. Sfatul nostru este sa incercati sa nu fredonati versuri decat in gand, pentru ca, din nou, pareti suspecti si cu siguranta nu v-ati dori sa fiti luati la intrebari.

Nici trance-ul nu va fi tolerat, insa se aproba maxim trei piese (doar cu conditia sa apartina unor producatori aflati in topul zece al Dj-ilor din DJ Mag).

In timpul Summit-ului poti dormi, poti merge la coafor, poti face cartofi prajiti (sau mai putin prajiti), poti proba mai multe perechi de conversi in acelasi timp, poti relationa cu manelistii din scara alaturata, te poti gandi cu drag la faptul ca presedintele tau nu este atat de schiop si orb precum pare, poti sa-ti cumperi paine si lapte si poti face orice altceva ce este interzis in Bucuresti in zilele normale, precum aceasta in care citesti acest articol.

Asteptam sugestii / sfaturi / propuneri despre cum sa trecem intr-un mod mai placut si mai putin transpirant peste aceste zile grele intitulate metaforic Summit-ul Nato.


Popup detector